zaterdag, 16 november 2019 05:38

'Vanavond bekendmaking Prins Marijn I'

Geschreven door

Dat is in ieder geval de verwachting van de lezers van Wegdamnieuws. Afgelopen week werd op deze website een poll gehouden waar de lezers konden stemmen wie volgens hen vanavond bekend wordt gemaakt als Prins Carnaval 2020 van de Höftemennekes. Hier werden diverse namen die in het dorp in verband worden gebracht met het Prins worden neergezet, ook kon gestemd worden op 'iemand anders', iemand die niet in ons lijstje van mogelijke Prinsen stond. Hier kwam duidelijk uit naar voren dat Marijn Assink door de lezers wordt gezien als Prins Carnaval 2020, hij kreeg 23% van de stemmen. 17% van de stemmen ging naar Patrick Broshuis en gedeelde derde kandidaten zijn Stephan ter Doest of de optie 'iemand anders', een kandidaat die niet in ons rijtje stond. De minste stemmen gingen naar Ruben ter Avest, slechts 1% ging naar hem! Vanavond rond 11 over 11 weten we het. Wegdamnieuws zal in ieder geval direct na de bekendmaking hierover publiceren. Dus mocht u vanavond niet in de zaal zitten, neem vanavond laat een kijkje op deze website om op de hoogte te blijven.

poll2020

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.