woensdag, 16 oktober 2019 14:30

Herfst in Hengevelde: Bladkorven staan er weer

Geschreven door

De gemeente plaatst elk jaar aan het begin van de herfst bladkorven. Deze korven worden op vaste plaatsen neergezet. Er worden geen korven bij geplaatst of verplaatst. De bladkorven worden wekelijks geleegd. De bladkorven zijn bedoeld voor blad van gemeentelijke bomen dat voor overlast zorgt in uw eigen tuin. Als er ander (blad)afval wordt aangetroffen worden de korven verwijderd. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om online een verzoek in te dienen tot het plaatsen van een bladkorf. Dat kan via DEZE link.

De gemeente is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het openbaar groen. U kunt meldingen doen over bladafval, bomen en openbaar groen. Meldingen over onderhoud aan bermen, sloten en onkruid op verhardingen doet u via Melding wegen. 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.