woensdag, 16 oktober 2019 14:05

Goorse wereldreizigers weten Vrouw Actief te boeien met hun verhalen

Geschreven door

Harrie Wolters en Dianne Derking uit Goor hebben dinsdagavond in Kulturhus De Marke verteld over hun fietstocht van 11.000 km naar Bangkok. Het was een reis vanaf Goor, Europa door en dan via Turkije, Iran, Oezbekistan, Tajikistan, Kirgizië,Zuid-Korea en Japan naar Bangkok in Thailand.
Iedereen heeft prachtige foto's kunnen zien van natuur, cultuur en mensen. Ook indrukwekkende was het om te horen hoe gastvrij de mensen zijn en iedereen elkaar wil helpen. Vooral in Turkije, Iran en Oezbekistan waren de inwoners heel vriendelijk, waar wij nog veel van kunnen leren. Communiceren met handen en voeten, maar hartverwarmend.

Tot slot een leuk detail. Tijdens deze monstertocht hadden Harrie en Dianne slechts drie lekke banden en twee keer een gebroken boutje van een fietsendrager. 
Op 19 november gaat Vrouw Actief Hengevelde naar de Kerstmarkt bij Kasteel De Haar te Haarzuilen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, en u kunt zich hiervoor nog aanmelden.

gr4

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.