donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gratis met de bus naar Twenthe Goor zondag? Kinderen bal mee!

  • vrijdag, 22 maart 2019 13:07
  • Geschreven door 
Mark Escher doet het weer! De wedstrijd in Hengevelde werd door Twenthe bezoekers met de bus bezocht, nu is W.V.V.’34 aan de beurt! De organisatie ligt in handen van Mark. Opgeven is niet meer nodig, gewoon komen!  Trek de stoute schoenen aan voor de enige derby die WVV dit seizoen rijk is. Vertrek rond de klok van 13.15, de terugreis rond de klok van 18.00 uur of evt eerder in overleg. Kinderen de bal mee!  
Laatst aangepast op vrijdag, 22 maart 2019 13:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren