zondag 16 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

28e Skiweekend De Witte kende ongekend veel sneeuw

  • vrijdag, 11 januari 2019 10:16
  • Geschreven door 

Afgelopen vrijdag 4 januari, zijn we voor de 28e editie naar Oostenrijk gereden! Dit was ’s middags nog even onzeker, gezien de extreme weersomstandigheden. Uiteindelijk viel de reis naar Hinterglemm mee, alleen in Oostenrijk hadden we redelijk wat vertraging doordat er veel sneeuw op de wegen lag. Maar dat mocht de pret niet drukken, want de sfeer in de bus was weer goed! Alle dagen is er veel sneeuw bijgevallen, wat de reden was dat op zaterdag en zondag maar een deel van de liften open waren. Maar ook de reden dat de late ontbijt-gangers geen verse broodjes meer kregen. De toegangswegen naar het dorp hebben ruim een dag dicht gezeten. 
Hieronder foto's + video:

Gelukkig was Maandag een goede dag om te skiën. De enorme hoeveelheden sneeuw samen met slecht zicht zorgden soms voor hilarische val partijen, of dat ski’s diep in de sneeuw verdwenen. Met de Goaßstall en Tanzhimmel hebben we de nodige Aprés-Ski uren gehad! Dit was zeer geslaagd, maar dit kan ook niet anders met een gezellige groep van Hengeveldenaren en Benteloërs. Verder heeft op een kleine val na (tijdens een wandeling), iedereen alles gelukkig heel gehouden. 
Helaas hebben we dinsdag rond de middag moeten besluiten om eerder dan normaal terug te rijden. De voorspellingen waren dusdanig dat we het risico niet wilden lopen dat er wegen afgesloten zouden worden en we het dal niet uit zouden kunnen. Ondanks het extreme weer, is iedereen veilig naar Hengevelde teruggekeerd en kunnen we terugkijken op een geslaagd weekend!

KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM.

KLIK HIER VOOR EEN VIDEO.

KLIK HIER VOOR NOG EEN VIDEO.

Laatst aangepast op zaterdag, 12 januari 2019 13:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren