‘Voor groot bedrag bult schik met Jo’

Op 15 april, in de tent op het marktplein werden er 21 items geveild door veilingmeester Dennis Exterkate met als doel; Alpe d’Huez van de familie Pierik. Via de 21 bochten van de Alpe d’Huez kwamen alle aangeboden items voorbij. De grote klapper kwam op het hoogste punt van de Alpe d’Huez bij bocht 1, de compleet verzorgde bloemschikcursus voor mannen door tante Jo (inclusief een biertje en een hapje). Uiteindelijk ging een vriendengroep uit Hengevelde, bestaande uit Marc Grefte, Tristan Peters, Lars Jonker, Tom Pierik, Thom Hartgerink, Jord Bouwmeester en Stef Wolters er voor € 1.500 mee vandoor! Via een polonaise en met een pilsje, kip van Grefte, frikandel van Leo’s, gebak van Nollen en een hele enthousiaste tante Jo was het een topavond met bijzondere creaties! Hieronder de reacties met bijzondere foto’s:
 

Jord Bouwmeester:” Het was een supergezellige avond, alles was super geregeld door Jo en Els. Die avond van de veiling ging het een beetje te gek haha! Voor €1500,- een avondje bloemschikken voor het goede doel is best veel, maar we hebben er een superleuke avond voor terug gekregen. Naderhand zaten nu nog gezellig bij Jo en Gait buiten op het terras de avond af te sluiten. Top voor elkaar!”

Els Baak: "Wat een gezelligheid, mooie bloemen gebruikt in de mooie Bentelose kleur! Een polonaise tussen door. Pilsje erbij. Kip van Grefte, frikandel van Leo’s, gebak van Nollen en een hele enthousiaste tante Jo. Tante Jo bedankte iedereen en vond het geweldig om te zien hoe de jongs met lege flesjes bier en bloemen prachtige stukken hadden gemaakt!

Tristan Peters: ”Ja we hebben een bult schik gehad,en ja met zo'n veiling gaat het ook niet altijd over rozengeur en maneschijn. Onze dag kan niet meer stuk!”

Lars Jonker: ”Geweldige avond gehad. We zijn helemaal vol gestopt met eten. Voor de tijd koffie met taart van Nollen, daarna frikandellen van Leo’s en na de tijd kip van Grefte met biertjes van Jo en Gait!”

Tom Pierik: ”Het was echt geniaal! Volgens mij waren we nog best creatief! Tja het bieden, het is inderdaad een heel groot bedrag, maar we hebben in ieder geval schik gehad haha!”

Marc Grefte:”Ja dat was best veel geld, maar wat een donders mooie avond, koelkast leeg, polonaise gelopen en een groepsfoto! Iedereen heeft het bloemstukje meegenomen. Bij het bieden stond de teller op 1400 en toen wilden we stoppen, maar toen kwam Wilfried Hartgerink en die garandeerde ons 100 Euro als ik de hand nog 1x opstak en zo is het gegaan. Achteraf hadden we het beter moeten overleggen aangezien er een paar op tegen waren, wat ik ook wel begrijp…."