zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gijs en Marjon jonkheer en jonkvrouw De Höftemennekes

  • zaterdag, 13 januari 2018 23:34
  • Geschreven door 

Vanavond is tijdens de feestavond bekend geworden wie de allereerste 'Jonkheer' en 'Jonkvrouw' van Carnavalsvereniging De Höftemennekes zijn geworden. De eer viel te beurt aan Gijs Pierik en Marjon Stokkers. Beide hebben een heel gevolg dat bij de traditie hoort. De namen: Adjudant Jonkheer: Lars Bouwmeester Gevolg: Thijs Aarnink Stefan Beld Edwin Vorgers Ties Nollen Adjundante Jonkvrouw: Anke Gerritsen Gevolg: Amber ten Brummelhuis Jessica Lentelink Elke Brummelhuis Rikke Brummelhuis. Proficiat met deze grote eer Gijs en Marjon! Om de leeftijdscategorie 18 tot 30 jaar meer te betrekken bij de Hengeveldse Carnaval is dit leuke initiatief in het leven geroepen.

Carnavalsvereniging de Höftemennekes heeft een nieuwe website waar het gehele programma van 2018 te bekijken is: http://www.dehoftemennekes.nl/

Laatst aangepast op zaterdag, 13 januari 2018 23:49
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren