zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Noek geboren

  • vrijdag, 12 januari 2018 19:37
  • Geschreven door 

Het dorp is letterlijk en figuurlijk een Wegdammer rijker, want de aan de Goorsestraat woonachtige Paul Wegdam en Manon Lorkeers hebben een dochter gekregen genaamd Noek. De buurt heeft volgens traditie een mooie ooievaar gezet in de voortuin aan de Hengeveldse boulevard. Ook namens de redacti van harte proficiat met jullie eerste kind!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren