zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Laatste vlucht Boeing 747 in Hengevelde waarneembaar

  • woensdag, 06 december 2017 16:48
  • Geschreven door 
Een van de laatste foto's van het toestel, vandaag boven Twente Een van de laatste foto's van het toestel, vandaag boven Twente

Het was in Twente op social media het onderwerp van gesprek, de laatste vlucht van een 23 jaar oude Boeing 747. Ook in Hengevelde en Bentelo was het laagvliegende enorme toestel te zien en horen. Het toestel vloog namelijk tussen Goor en Hengevelde, langs Bentelo richting Enschede. Om exact 13.05 uur zette piloot Jeroen van Breukelen het voormalige passagierstoestel van KLM, het grootste dat het regionale vliegveld ooit aandeed, aan de grond op de luchthaven. De Boeing 747 vertrok om 12.35 uur vanaf Schiphol, ongeveer twintig minuten later dan gepland. De aankomst van het vliegtuig trok veel bekijks op met name de nieuwe spottersheuvel aan de rand van de start- en ladingsbaan.

Het toestel zal de komende tijd uit elkaar worden gehaald door Aircraft End-of-Life Solutions (AELS), dat eerder dit jaar in Twente al een Airbus ontmantelde.


eham4
De vluchtroute van het toestel

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://digitalfox.se digitalfox.se/wp-list.php digitalfox.se