zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Verrassing van Sint en Piet voor de Hengeveldse peuterspeelzaal

  • woensdag, 06 december 2017 12:41
  • Geschreven door 

"Wij werden dit jaar al vroeg verrast door ' een goede Sint '. In het speelhuisje buiten, stond een zak met speelgoed waar we heel blij mee zijn. Langs deze weg willen we deze Sint hartelijk bedanken! Ook zijn er twee Pieten op visite geweest. Ze gingen gezellig spelen met de peuters en natuurlijk werd er ook gezongen. Maar.....de Pieten waren vergeten waar ze de zak met cadeautjes hadden neergezet. Iedereen ging helpen met zoeken in de Marke ! Gelukkig is de zak gevonden en toen werd alles uitgedeeld en uitgepakt. Samen met de Bazar van Jon, hebben de Pieten auto's en knutselspullen meegebracht. Het was ook dit jaar een gezellig Pietenfeest en tot volgend jaar!"

peut1

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren