zaterdag, 06 mei 2017 12:49

Cupido haalt herenteam weg bij WVV’34?

Geschreven door

Bij het betreden van sporthal de Marke keek menig Hengeveldenaar even vreemd op bij het zien van de geel groene heren boven op de foto. Is volleybalvereniging Cupido gestart met een nieuw herenteam? Nee! Het was het wereldberoemde poldermodellen team van Swifterbant, dat de polder heeft verlaten zonder tenues!
Ook in sporthal de Marke zijn vandaag  promotie- degradatiewedstrijden ten aanschouwen van de heren om een plek in de 1ste klasse. De verschillende heren teams, waaronder Orion uit Doetinchem en Set up uit Ootmarsum en natuurlijk ‘ons Swift'64” speelden hier hun wedstrijden.
Swifterbant is een dorp en een wijk in de gemeente Dronten, in de provincie Flevoland. Het dorp heeft 6381 inwoners, in 1972 nog slechts 2870. Swifterbant werd in 1957 ontworpen in de vanaf 1950 drooggelegde polder Oostelijk Flevoland

jpeg

Laatst aangepast op zaterdag, 06 mei 2017 12:54
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.