dinsdag, 02 juni 2020 05:28

Hengeveldse terrassen weer geopend: "Het werd ook wel tijd"

Geschreven door

Stipt om 12.00 uur heropende de Nederlandse horeca. De opluchting is groot, bij zowel ondernemers als klanten. Herberg de Gebrande Waateren hield een grote schoonmaak en er werd onlangs zelf een Biergarten aangelegd, zodat bezoekers vandaag optimaal konden genieten van de sfeer. Als kers op de taart kwam zelfs zanger Gert Valk nog even langs om zijn vocale kunsten te tonen. Een bezoeker: "Het was weer heerlijk om op het terras te zitten. Dit heb ik vanaf vorig jaar zomer moeten missen, want toen de horeca in maart dicht moest was het 'terras-seizoen' nog niet geopend.
Casper Bebseler van de Herberg: "Het was een prachtige dag en iedereen was blij dat ze weer lekker naar het terras konden! Iedereen hield zich ook goed aan de regels met betrekking tot afstand en dergelijke. Echt een topdag!"
Ook enkele honderden meters verderop bij Café 't Kooltje was het 'volle bak'. Ook zij hadden het terras uitgebreid en hielden zich uiteraard aan de strikte regels die door de overheid zijn opgelegd. Hieronder enkele foto's van de gezelligheid in de Hengeveldse horeca vandaag:

fietsen4

dronk9

dronk000

terras 2 Custom
Volle bak!

terras 1 Custom
Proost!

Laatst aangepast op dinsdag, 02 juni 2020 10:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.