woensdag, 25 maart 2020 20:08

Proef inzameling oud papier bij W.V.V.'34

Geschreven door

In Hengevelde, Kerspel Goor, Slotshoek, Weldam en Stegenhoek zal de komende tijd geen oud papier worden opgehaald omdat de papierboys gehouden zijn aan de maatregelen inzake het Corona-virus.

Om met name bedrijven en particulieren tegemoet te komen, bieden we de mogelijkheid om oud papier zelf naar de containers op het Sportpark Rupertserve te brengen. Voor de container zal de grote ophaalwagen worden geplaatst, alsmede de trap. U wordt verzocht geen oud papier op de wagen achter te laten, maar alles zelf in de container te deponeren.

Om de containers niet onnodig snel vol te laten komen, vragen we u het oud papier compact aan te leveren en geen lege dozen in de container te gooien. Ook vragen we om papier niet op de grote wagen achter te laten, maar alles in de container te deponeren.

Aanstaande vrijdag 27 maart zal de toegang via de Needsestraat geopend zijn van 8.00 tot 18.00 uur.

We rekenen op ieders medewerking! Ook om de reden dat als dit alternatief mislukt, het inzamelen van oud papier voorlopig stop gezet moet worden. Na vrijdag zullen we evalueren.

Het Rupertserve is aanstaande vrijdag alleen toegankelijk voor iedereen die oud papier komt brengen. Jongeren die op het Rupertserve willen gaan spelen zullen zonder pardon worden weggestuurd. 

Het bestuur van W.V.V.34 en de papierboys danken iedereen alvast voor de medewerking.  

(bron: www.wvv34.nl

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.