zaterdag, 21 april 2018 09:06

Vandaag de grote dag: het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 44)

Geschreven door

Vanavond is het dan zover. We verwelkomen alle leden en oud leden van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes vanaf 20.30 uur bij onze residentie de Gebrande Waateren.

Vandaag aan het woord onze huidige Prins:

Naam : Roy Doeschot
Carnavalsjaar: 2017-2018
Motto: Nu ff-en geen metaal, maar we maken samen een feestje in de zaal!
Schlager: Wij zingen dit lied voor Prins Roy, want het is Carnaval. (Melodie Omdat jij jarig bent – Gert Valk)

Hierbij een korte terugblik van Prins Roy: De vraag hoe we terug kunnen kijken op de het carnavalsweekend:

2018 Roy Doeschot 2

Wij vonden het een geweldige ervaring, we hadden niet verwacht dat het zo zou gaan. We gingen elk jaar naar de revue en daarna zaterdags naar de carnaval en zondags naar de kindercarnaval.

Wat we zien als hoogtepunt:
Eigenlijk waren alle dagen heel bijzonder, met name de bezoeken Bij de ouderen en zieken, ook het afsluiten van het weekend was Heel mooi, dat iedereen je persoonlijk bedankt! Ook onze adjudant Erwin en Kim deden het heel goed! We moeten er echt aan wennen alles weer zelf te moeten doen.

Mijn advies voor mijn opvolger:
Ik zou zeggen als je gevraagd wordt zeker doen! Ik dacht eerst, dat is toch niet wat voor mij maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan.

Wat mij het meest heeft verbaasd:
Het is één grote familie, met allemaal gezellige mensen. Die weten wat feest vieren is, dat hebben we geweten!!

Wat ik de volgende keer anders zou doen: Ik zou het niet weten, jezelf zijn is het belangrijkst! Ik ben niet zo’n persoon van de voorgrond, maar ook dit was heel leerzaam. Dus succes en heel veel plezier voor de toekomstige prins! Alaaf Tot vanavond, wij zijn er klaar voor!

1

 

2

 

DSC 2694Prins Roy Hengevelde

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april , vanavond dus bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.

Laatst aangepast op zaterdag, 21 april 2018 09:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.