vrijdag, 18 september 2020 23:09

2 x 40 = 80 in huize Schonenborg!

Gerard Schonenborg, de jongste in de rij van vier is dan vandaag ook 40 jaar geworden. En dat in de slipstream van zijn vriendin Nelleke ter Braak. Zij was al juli al 40 jaar geworden, maar was door omstandigheden niet in de gelegenheid om het toen te vieren (door vakantie in Noord Holland). Gerard en Nelleke, ouders van Jesper en Maud kregen stoelen en andere versierselen van de kameraden en wederzijdse families. Helaas is er door de corona-perikelen geen plek voor een groot feest, maar dat mag de pret niet drukken! Gerard en Nelleke, proficiat !!

maandag, 14 september 2020 20:44

Jas gevonden nabij school

Vanavond is bovenstaande jas gevonden in het wandelpad achter de school.

Merk: Mountainpeak

Maat: 128

De eigenaar kan even bellen met 0627367269.

maandag, 14 september 2020 17:02

Jacqueline 50 jaar!

Jacqueline Rupert-Bauhuis, samen met man Richard en kinderen Jari en Rico woonachtig aan de Haaksbergerstraat even buiten Hengevelde, is 50 jaar geworden. Wie van Hengevelde richting Haaksbergen rijdt, moet vooral even naar rechts kijken, want de tuin is mooi versierd! Ook namens de redactie van harte proficiat! Hieronder kijken kan natuurlijk ook.

In de week van 13 tot en met 19 september komt er een collectant bij u langs in verband met de jaarlijkse collecte voor de Nierstichting. Daarom vragen wij deze week uw bijzondere aandacht voor deze stichting, in de hoop dat u een bijdrage wilt geven aan het belangrijke werk dat zij verricht voor iedereen in Nederland die te maken heeft met een vaak levensbedreigende nierziekte.

De Nierstichting wil nierpatiënten hun leven teruggeven. Dat doet zij door actief het onderzoek naar nierziekten te ondersteunen en op zoek te gaan naar nieuwe behandelmethodes voor patiënten die afhankelijk zijn van dialyse of in afwachting zijn van een niertransplantatie.

Gezonde nieren zijn van levensbelang. Een nierziekte beperkt je leven enorm. Daarom strijdt de Nierstichting elke dag voor het voorkomen van nierschade, voor kortere transplantatiewachtlijsten en bijvoorbeeld ook voor een draagbare kunstnier.

Wij hopen dat u ook dit jaar dit goede werk wilt ondersteunen. Bij voorbaat hartelijk dank!

vrijdag, 11 september 2020 23:55

Hulde aan het nep bruidspaar van Markvelde!

De familie verwachtte een groots feest, maar Luuk Pierik en Manon Penninkhof wilden hun geregistreerde partnerschap stilletjes voorbij laten gaan. De Pierik's en Penninkhof's namen hier geen genoegen mee en besloot de boog gewoon bij hun woning aan de Steenmorsweg in Markvelde neer te zetten. Luuk en Manon, proficiat met jullie nephuwelijk en we moesten nog even doorgeven dat de familie nog zeker wel een feest verwacht!

Pagina 1 van 416