zondag, 17 januari 2021 21:28

Koekalfje 'Te Wierik 934' geboren!

Dat Mike te Wierik terugkeert naar FC Groningen, dat is weinigen ontgaan. Hierover publiceren we morgen een interview met de Hengeveldse verdediger. Wat minder mensen weten, is dat er dit weekend een koekalfje vernoemd is naar Mike. Een supporter uit Groningen stuurde eind december op Instagram naar Mike: "Als je terugkomt naar de FC vernoem ik een koekalfje naar je". En zo geschiedde, want Mike gaat naar Groningen en de supporter hield woord nadat er vandaag een koekalfje geboren werd. Daarom willen wij de eigenaar en Mike ook via deze weg feliciteren met de geboorte van koe Te Wierik 934!

Een paar centimeters sneeuw werden het maar, tot aan de middag. Maar het was voldoende voor een paar uur ongeremde winterpret in de straten van Hengevelde. Demi, Noud, Fayenn en Lott van de familie Leferink zijn de winnaars geworden van de slagroomtaart van Nollen met: De grootste sneeuwpop van Hengevelde! Voor 7.30 was er al ‘reuring’ aan de Markesingel, de kinderen konden niet wachten! Met heel het gezin is er gewerkt aan 2 sneeuwpoppen, 1 voor en 1 achter het huis! (Zie foto's onder)

KLIK HIER VOOR ALLE INZENDINGEN

woensdag, 13 januari 2021 21:38

Frans tikt-em an! De 90!

Frans Eijsink, al sinds mensenheugenis woonachtig in de Nieuwstraat is 90 jaar geworden! Dochter Adele Eijsink:
“Hij is nog steeds super fit, al voetbalt en tennist hij niet meer. Maar in en rond huis is ie nog steeds druk bezig met bloemen en klussen. Hij heeft vele jaren bij Nijhuis Veevoeders gewerkt en kwam zo bij vele boeren over de vloer. Wat in die tijd nog kon: Dan bracht hij ook de boodschappen voor zijn klanten mee!
Nog vroeger heeft hij voor Wessanen op de vrachtwagen gereden, dus bij de voetbal werd dat al snel zijn bijnaam! Zo ging dat in die tijd he! Voetbal was zijn passie, in een later stadium werd dat tennissen. Sport vindt hij nog steeds erg mooi, hij volgt en kijkt alles op tv.
Ook de caravan was een van zijn passies, daar heeft hij vele vakanties mee gevierd. Na een val van de trap is hij als chauffeur afgekeurd waarna hij nog jaren bij Semmekrot in het magazijn gewerkt.
Hij baalt natuurlijk ontzettend dat hij het niet kan vieren maar toch:


Pa, ook via deze weg namens je zoon Peter en dochters Adele en Nicole: Proficiat!

dinsdag, 12 januari 2021 21:02

Anja van de Kas, a 50 joar good te pas!

De oud Hengeveldse (tegenwoordig woonachtig in Hengelo) Anja ter Haar- Hartgerink, beter bekend as van de Kas, is kats 50 jaar geworden!

Gefeliciteerd namens de familie!

Kitty Koster, de bezige bij van de Hengeveldse sportwereld heeft de bekende ‘Sarah-leeftijd ’bereikt! Dat hebben ze in de Nieuwstraat geweten!

Kitty: namens alle aanwezigen proficiat!

Pagina 1 van 437