maandag 28 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een aankondiging voor deze bekende Hengeveldenaar is al haast niet meer nodig. Tom ten Breteler is al jaren een fenomeen in Hengevelde. Net in de week dat hij besloot zijn voetbalcarrière bij het vlaggenschip van WVV’34 te beëindigen, komt er aan zijn gevoelige kant een hoofdstuk bij. DE TOM TEN BRETELER TOP 100 krijgt namelijk een vervolg. Eerder al werd deze lijst uitgezonden door de Heren van Wegdam Weekend. Nu is het tijd voor een vervolgeditie. De lijst der lijsten, zoals deze lijst ook wel wordt genoemd, staat vol met “Engelstalige piratenhits”. Een tipje van de sluier: artiesten als Maywood, OMD, The Walkers, POCO en vele anderen zullen voorbij komen.

Op 15 april, in de tent op het marktplein werden er 21 items geveild door veilingmeester Dennis Exterkate met als doel; Alpe d’Huez van de familie Pierik. Via de 21 bochten van de Alpe d’Huez kwamen alle aangeboden items voorbij. De grote klapper kwam op het hoogste punt van de Alpe d’Huez bij bocht 1, de compleet verzorgde bloemschikcursus voor mannen door tante Jo (inclusief een biertje en een hapje). Uiteindelijk ging een vriendengroep uit Hengevelde, bestaande uit Marc Grefte, Tristan Peters, Lars Jonker, Tom Pierik, Thom Hartgerink, Jord Bouwmeester en Stef Wolters er voor € 1.500 mee vandoor! Via een polonaise en met een pilsje, kip van Grefte, frikandel van Leo’s, gebak van Nollen en een hele enthousiaste tante Jo was het een topavond met bijzondere creaties! Hieronder de reacties met bijzondere foto’s:  

Fleecevest gevonden

  • donderdag, 24 mei 2018 19:41
Het bovenstaande fleecevest is gevonden in de berm bij de wijnwinkel bij de rotonde.
Maat 176.
Wellicht is iemand dit vest verloren met de wandelvierdaagse?
Groetjes Mariska Mengerink

Oude tijden herleven in Hengevelde

  • woensdag, 23 mei 2018 17:49

Waar zie je het nog, hooischudden met een paard? In Hengevelde kan het nog steeds, waar paardenliefhebber en rasechte Wegdammer Herman Varenbrink vandaag met zijn paard aan het schudden was. Het zal voor de oudere lezers wellicht nostalgische gevoelens oproepen. De foto is vandaag gemaakt aan de Kerkstraat op het stuk grond wat nog altijd binnen de familie Varenbrink is. Klasse Herman!

Hoewel we er nog maar één werkdag op hebben zitten na het lange Pinksterweekend is het volgende weekend alweer in zicht. En dat wordt een bijzonder weekend waar Hengeveldse zendamateurs de handen ineen hebben geslagen. Vanaf donderdagmiddag 14:00 tot zondagavond 00:00 zullen de heren van Radio Rotonde non-stop hits de ether inslingeren bij café 't Kooltje. Live aan de bar of via de 97.00 FM kun je het gehele weekend genieten van de beste piratenkneiters. Daarnaast zijn er tevens hits van DJ Kasper Put op de zaterdagavond en zondagmiddag staat de Tom Ten Breteler top 100 op het programma verzorgd door DJ's Bart en Frank! Het terras en kroeg zijn het gehele weekend geopend voor jong en oud volgens de normale openingstijden. De bitterballen en flessen Grolsch staan dan uiteraard voor u paraat. Het sterrenensemble van Hengeveldse etherpiraten staat te popelen om de ether in te knallen. Allen, komt er dit weekend een paar duppen aan de mooiste rotonde van Hengevelde.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Een tienerkamer is net zoiets als de Action
Je gaat er naar binnen om rond te kijken en je komt buiten met ondergoed, sokken, kleding, bestek, borden, een zak chips en allerlei andere troep...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren