zaterdag 22 september 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

13 oktober jubileumviering koor Cantu

  • donderdag, 20 september 2018 19:32

Op zaterdag 13 oktober viert koor Cantu haar 50-jarig jubileum tijdens een Woord- en Communieviering in Hengevelde, waarin Pastor Ogink zal voorgaan. Tijdens deze feestelijke viering wordt met de mooiste liederen en toepasselijke teksten stilgestaan bij de afgelopen 50 jaren van Jongerenkoor El Qahal uit Hengevelde en Jongerenkoor Delden, die sinds 2010 zijn samengegaan als koor Cantu. U wordt van harte uitgenodigd om bij deze viering aanwezig te zijn op zaterdag 13 oktober om 18.30 uur in de H. Petrus en Pauluskerk te Hengevelde. Na afloop kunt u samen met het koor genieten van een heerlijke kop koffie of thee, achterin de kerk.

Samsung gevonden *Update

  • woensdag, 19 september 2018 18:02
Aan de Bekkampstraat ten hoogte van de Petrusschool in Hengevelde is vandaag de bovenstaande telefoon gevonden. Het toestel is af te halen aan het Markslag 5. Het vermoeden is dat de Samsung behoort aan een leerling uit groep 8.   *Update: Het toestel is terug bij de eigenaar.

Marcel ontmoet Abraham

  • woensdag, 19 september 2018 12:16

De spandoeken aan de Goorsestraat maakten het al duidelijk: Marcel Veenhof 50 jaar! Marcel wordt met zijn 50 jaar onderdeel van zijn eigen bedrijf ‘Marcel Veenhof Documentatie’ is al gefluisterd in de wandelgangen, maar daar voelt hij zich naar alle waarschijnlijkheid nog te jong voor!   Mede namens de redactie van harte proficiat!

Tom 40 jaar

  • maandag, 17 september 2018 22:04

Morgen is Tom Hemmink jarig. Hij is woonachtig aan de Elfersstraat en vrienden en familie maakten een mooi spandoek voor hem. Ook namens de redactie van harte proficiat!

Pim heeft een zusje!

  • maandag, 17 september 2018 17:02
Bjorn ter Doest en Famke ter Doest - Semmekrot, woonachtig aan de Slotsweg in Hengevelde, zijn de blije ouders geworden van dochter Lou. Grote broer Pim was er maar wat blij mee! Ook namens de redactie van harte proficiat!

Menig Hengevedenaar zal nietsvermoedend voor de tv hebben gehangen en plotseling opgeveerd zijn met de gedachtegang van: Hé. Die ken ik! En inderdaad, Wegdammer Harry Screever is momenteel, met enige regelmaat te bewonderen op televisie! (KLIK HIER VOOR HET FILMPJE) Aan Wegdamnieuws de taak om Harry om uitleg te vragen, Harry Screever: “Dat is even schrikken, als je vragen van een van de hoofdredacteuren van de alom veelgeprezen website "Wegdamnieuws" krijgt om zoiets onbenulligs als een rolletje in een reclame spot. Maar ik ben sportief en zal je vragen beantwoorden, maar ik vind het geen prestatie en daarom dan ook niet zo geschikt voor Wegdamnieuws, ook niet tijdens deze komkommertijd. Ik ben in contact gekomen met "Wijkopenautos", nadat ik mijn Renault Grand Scenic benzine/gas met 362000 kilometer op de teller en versleten koppelingsplaten voor een mooie prijs hebt verkocht aan www.Wijkopenautos.nl. Ik durfde deze auto niet meer aan een particulier te verkopen en garagebedrijven boden belachelijke prijzen tijdens inruil.
Welnu, de deal was snel rond en na enige tijd werd er contact met mij opgenomen of ik bereid was om mee te werken voor een reclamespot.

Oordoppen gevonden op de kruising Beldsweg 33

  • zondag, 16 september 2018 12:16

De oordoppen van de bovenstaande foto zijn door de eigenaar op te halen via 06-12417121

Rick 25 jaar, krijgt eigen website!

  • vrijdag, 14 september 2018 07:30

Rick ten Buuren is 25 jaar geworden. De goedlachse trucker, woonachtig aan Het Uding in Hengevelde, kreeg van zijn vrienden géén bord. Rick heeft namelijk in zijn leven al zoveel bijzondere momenten meegemaakt, dat er speciaal voor hem een website is gemaakt: www.ricktenbuuren.nl . Hier staan zijn leukste foto's en video's op, geheel gratis te bekijken! Ook namens de redactie van harte proficiat

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je niet tevreden ben met wie je bent,

moet je worden wie je wilt zijn

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren