De vrijdagavond was So Nice

Het was voor velen toch even wennen, de ‘tent andersom’, het podium aan de korte zijde. (KLIK HIER VOOR FOTO'S) Het plezier was er echter niet minder om, wat er uitsprong was het licht en geluid van het Hengeveldse bedrijf So Nice. Behoorlijk uitgepakt met het licht of niet? Eigenaar Brian Kuipers: ”We doen voor Hengevelde altijd wat extra’s, deze twee weekeinden zijn natuurlijk een thuiswedstrijd en tevens een reclameplaatje voor So Nice. Jorik Homma en mijn zoon Nick hebben dit samen zo uit gedacht en het is bijzonder mooi geworden inderdaad.
De Hengeveldse Zomerfeesten is een mooi uithangbord voor ons, we hebben geregeld klanten die graag even willen kijken. Maar ze zullen natuurlijk wel een behoorlijk budget moeten hebben om dit te realiseren. Dat is juist ook het mooie voor hier, ze zijn niet bang om in uitstraling te investeren en dan doen wij daar graag een schepje bij bovenop. Het moet ook heel vaak klikken tussen de organisaties waar we het voor doen en dan kunnen we er samen iets moois van maken”.
Tevens was er gisteren de tweede editie van de VIOS Teenage Party On Tour, daarover later meer...

Voorzitter Kasper Put:

” Ik heb zojuist de aantallen gehoord, 100 betalende bezoekers meer dan vorig jaar. Dit kan natuurlijk ook met kinderen te maken hebben voor de kermis. In de tent was de sfeer goed, twee leuke bands en DJ Lars vulde dit goed aan”.