Recordaantal bezoekers: Investeringen werpen vruchten af

Met bijna 1000 werknemers aan het buffet van keurslager Brummelhuis gisterenavond is er een nieuw record gevestigd. Leg dit naast het uitverkochte Grootste Kantinefeest, dan is de conclusie al snel: Zomerfeesten Hengevelde blijft maar groeien. Zelfs RTL 4 was aanwezig! (KLIK HIER) Voorzitter Kasper Put in zijn openingswoord: ”We hebben als voltallig bestuur afgelopen jaar goed nagedacht waar we ons kunnen verbeteren en zijn daarmee op het volgende uitgekomen: We hebben een prachtige nieuwe poort, (ZIE IN DIT FOTOALBUM) nieuwe doeken in de tent en een soort verrijdbaar podium! Onze technische mensen hebben een knap staaltje werk afgeleverd, er zitten heel wat las uren in bij metaalbedrijf Doeschot in de hal!”

Kasper tijdens het openingswoord; Met een proostende menigte werd het feest officieel geopend

Ook ging er een dankwoord uit naar de vele vrijwilligers die ‘onze’ Zomerfeesten rijk is. Ook hier kan een eenduidige conclusie worden getrokken: De Hengeveldse Zomerfeesten blijft maar groeien! Van jong tot oud zet zich vol overtuiging in voor hun feest! Zo voelt dat ook. Dat is waar voorzitter Kasper afgelopen jaar op heeft ingezet; Leg de verantwoording zo laag mogelijk weg. “Iedereen voelt zich betrokken, iedereen heeft ook echt het gevoel: dit is ook mijn Zomerfeest!” aldus Kasper.

Het bleef nog lang gezellig...

Het bedrijvenuurtje, waar een uurtje wederom een ruim begrip bleek, was dan ook weer ouderwets gezellig onder de muzikale klanken van Don’t Shoot met oud Hengeveldenaar Brian Blokhorst in de gelederen. HEBO was met maar liefst 120 werknemers de grootste vertegenwoordiger, maar ook vele ZZP-ers en mensen die gewoon een biertje kwamen drinken zorgeden voor een volle tent. Maar het mooie weer zorgde er tevens voor dat het buiten minstens even gezellig was! Kasper, nog bijzonderheden? “Nee”. Ook bijzonder!