zondag, 22 maart 2020 05:27

Zomerfeesten Hengevelde over gevolgen coronavirus: "Gaan waar nodig in overleg"

Geschreven door

Het coronavirus heeft het land in zijn greep. Het ene na het andere evenement wordt afgelast en deze week maakte het eerste Zomerfeest uit de buurt bekend de editie van 2020 niet door te laten gaan in de naam van Wiene Zeldam. Voorzitter van de Zomerfeesten Hengevelde Kasper Put reageert desgevraagd met het volgende: "Zeer spijtig dat het eerste Zomerfeest heeft moeten aflasten. Zo ver is het bij ons nog niet. We houden de berichtgeving van het RIVM in de gaten. De situatie verandert per dag, dus daarom kunnen we hier nog geen zinnig woord over zeggen. Op dit moment kunnen we ook niks zeggen over de eventuele financiële gevolgen. We onderhouden goed contact met onze leveranciers en gaan waar nodig in overleg."
Mocht er meer bekend worden over het al dan niet door gaan van de Zomerfeesten Hengevelde dan zetten we dit uiteraard op Wegdamnieuws.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.