zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Na de zomerfeesten zijn er in de 'personeelstent' van de Zomerfeesten Hengevelde veel spullen blijven liggen. Het gaat om twee dozen met jassen, vesten, truien en shirts. Deze zijn waarschijnlijk van vrijwilligers. Mensen kunnen een mail sturen naar [email protected] als ze iets missen. Eind juli gaat alles in de kledingcontainer.

Armband verloren tijdens Zomerfeesten

  • donderdag, 21 juni 2018 20:01

Vorige week zaterdagnacht ben ik in Hengevelde mijn best to buddha armband verloren, heb jij deze gevonden of weet je waar deze is bel dan even  0547-383333 of mail [email protected]. Alvast bedankt!

Meer dan 150 vrijwilligers zaten maandagavond bij de Gebrande Waateren, dit nadat een groot gedeelte van de klus geklaard was: Het opruimen! Voorzitter Kasper Put: “We kunnen spreken van twee fantastische weekenden, respect dat iedereen het vanavond nog weer op kon brengen: Het is weer mooi gelukt! En wat Lil Kleine betreft, we gaan toch actie ondernemen, hij heeft ons geen tweede kans gegeven maar stapte gelijk van het podium! We blijven bij ons beleid en dit gaan we vanwege enkele biergooiers niet aanpassen. Ik vind het vooral jammer voor de ouders en kinderen die er lang naar uitgekeken hebben. Je kunt van Lil Kleine vinden wat je vindt maar hij blijft natuurlijk een groot artiest in Nederland. In ieder geval gaan we met het management in gesprek”.
Over twee weekenden is er meer dan 38.000 liter bier vertapt, Thijs Blokhorst:

Gisteren kwam na zes dagen feestvieren een einde aan de 51e editie van de Hengeveldse Zomerfeesten. Een editie waar de vrijwilligers met trots op kunnen terug kijken. Hierbij speelde diverse factoren een rol, waaronder de goede organisatie en het mooie weer. Geen enkele dag heeft het geregend hetgeen vooral de zondag ten goede kwam. Straattheater, muziek, trekkertrek (VIDEO), markt, Vaderdag, kinderboerderij en een bomvolle tent (VIDEO) waren de ingrediënten voor een succesvolle zondag. Zo was er vanuit een dikke Amerikaan Johny and the Gangsters of Love, waar ze hun rock 'n roll platen speelden. Even verderop was ook het nieuw opgezette Rockpalast een trekker voor de volwassen bezoeker. Hier konden ze genieten van HEIZA en bluesrock van RUV. Het jongere publiek kon in Minipark Mallorca hun hart ophalen met Harry und Harrie, twee Nederlanders die als Duitse artiest door het leven gaan. Het weer was zelfs zo goed dat het dak open werd geschoven. Toen de zon achter het podium verdween verplaatste het hele gezelschap zich naar binnen. De Oostenrijkse band Die Draufganger bracht een breed genre aan hits. Afsluiter van zes dagen muziek was The Dirty Daddies. Een schot in de roos, zo is ook op de volgende beelden te zien waar So Nice een groot compliment krijgt voor de lichtshow (VIDEO).

Noa was de beste

  • maandag, 18 juni 2018 06:04

De jury heeft zich tussen het feestgedruis door gebogen over de inzendingen van de mooiste examenfoto. Jongeren gingen uit hun dak of lieten zich op de gevoelige plaat vastleggen in de relax modus maar uiteindelijk kon er ook hier maar een de beste zijn. Dat werd Noa van Waardenburg die letterlijk de boeken uit het raam kegelde hetgeen de euforische stemming volgend de jury het best in beeld bracht. Zo ging zij er met de prijs van 50 euro aan munten vandoor, beschikbaar gesteld door de Zomerfeesten. Examenkandidaten van 2019: Volgend jaar een nieuwe kans!

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

genuine software click here for info dizimob1.com
why not find out more http://rangerdiaries.com
best bitcoin wallet for macbook this content you can look here
gtx 1070 eth mining hashrate scryptchacha cpuminer this content
see this page