maandag 28 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dit jaar verzorgen de kinderen van de Petrusschool op zaterdagmiddag 16 juni tijdens de Zomerfeesten Hengevelde een spectaculaire dansshow. Onder begeleiding van Suzan van Beijmerwerdt van Inmotion Dansschool bereiden zij deze voor. Iedereen is van harte uitgenodigd om hier te komen kijken en luisteren! Zaterdag 16 juni om 13:50 uur vertrekken de kinderen onder begeleiding van Amuzant vanaf de Petrusschool richting de tent. De voorstelling begint om 14:00 uur, het einde van de show is rond 15:00 uur.

Inschrijving Trekkertrek 22 mei!

  • maandag, 21 mei 2018 21:19

Liefhebbers van PK's opgelet! Aanstaande dinsdag, 22 mei vindt de inschrijving van de trekkertrek plaats bij Café De Gebrande Waateren, ook wel bekend als Café Varenbrink. De inschrijving start om 20:00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven via [email protected].

Er komen veel vragen binnen over de zomerfeestenvlag. Wanneer mag de vlag weer wapperen? Dat mag natuurlijk het hele jaar, maar het zou mooi zijn wanneer alle Hengeveldenaren vrijdag 1 juni de vlag uithangen. Mocht u nog geen vlag hebben, dan kunt u deze kopen bij de Bazar van Jon.
Koop snel een Passe-partout.
Het gaat hard met de kaarten voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland op zaterdag 9 juni. Robin Raanhuis:"We verwachten op korte termijn dat net als vorig jaar de tent weer vol is. Veel Hengeveldenaren hebben nog geen passepartout gekocht. We willen u er op attenderen dat wanneer het kantinefeest uitverkocht is, er dan ook geen passepartouts meer te koop zijn. Wilt u het kantinefeest op 9 juni (en de rest van het feest) niet missen? Koop dan een Passe-partout via www.Hengevelde.nl . Hier vindt u ook het complete programma van de overige dagen. Wanneer u niet zo handig bent met de PC kunt u bijvoorbeeld een familielid vragen om de kaartjes te kopen.

Het zou jammer zijn dat u straks, doordat u te laat bent, niet naar het feest kunt.
Voor vragen kunt u mailen naar [email protected]

 

Programma Hengevelde 2018 compleet

  • donderdag, 10 mei 2018 10:05

Het programma voor Hengevelde 2018 is rond! Na het fantastische jubileum van afgelopen jaar is er dit jaar achter de schermen hard gewerkt aan een zeker net zo mooie 2018-editie. Naast het programma voor de beide zaterdagen van het 2e en 3e weekend van juni, kunnen we nu ook bekendmaken dat The Dirty Daddies Hengevelde 2018 gaan afsluiten op zondag 17 juni. Daarnaast zal Hoken met de Heinoos optreden na afloop van de autorodeo op zondag 10 juni en zal de Oostenrijkse sensatie Die Draufgänger op zondagmiddag 17 juni voor de nodige stimmung gaan zorgen. Uiteraard is dit nog lang niet alles; het complete programma inclusief speeltijden staat vanaf nu op www.hengevelde.nl 

Vorig jaar tijdens de jubileumeditie van de Zomerfeesten Hengevelde is de dorpsvlag geïntroduceerd. Vele Hengeveldenaren hebben deze vlag vorig jaar al aangeschaft, dit gaf het dorp echt kleur voorafgaand en tijdens de feesten. Om er voor te zorgen dat vanaf 1 juni héél Hengevelde de dorpsvlag uit kan hangen, zullen vrijwilligers van de Zomerfeesten komende vrijdag bij u in de bebouwde kom van Hengevelde de vlag aan de deur komen verkopen. De vlag kost € 10,-.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Een tienerkamer is net zoiets als de Action
Je gaat er naar binnen om rond te kijken en je komt buiten met ondergoed, sokken, kleding, bestek, borden, een zak chips en allerlei andere troep...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren