Herberg de Gebrande Waateren had het perfect voor elkaar met de tafels op RIVM-afstand: De toiletten met de juiste ontsmettingsmiddelen en de catering op het juiste niveau, maar: het was de echte spontaniteit die ontbrak. De RIVM creëerde een afstand die klaarblijkelijk niet overbrugbaar was deze middag. Aan de ene kant hulde voor de bezoekers en de organisatie, maar aan de andere kant: Laten we hopen dat de toekomst meer mogelijkheden gaat bieden.
Na verloop van tijd stimuleerde voorzitter Kasper Put de aanwezigen om een enquête in te vullen op www.Hengevelde.nl. Deze is bedoeld om input uit Hengevelde te verkrijgen over de toekomst van onze feesten. Het invullen van vragenlijst duurde ongeveer 5 minuten. Kasper Put: ”We kunnen het ontzettend waarderen als je ook even jouw keuzes wil toelichten. Juist die informatie helpt ons verder!”
Mocht je het alsnog in willen vullen KLIK HIER.

Team ‘Paldo de influencer’ is gisteren de winnaar geworden de Zomerfeesten Quiz die werd georganiseerd bij Café ’t Kooltje. De 70 teams die meededen zaten voor het grootste gedeelte op het fraai uitgebreide terras van ’t Kooltje, daarnaast was er ook de mogelijkheid om via hengevelde.nl mee te kijken en de quiz thuis te spelen. Dit team werd overigens bij de laatste quizen van Wegdam Weekend die in quarantaine-tijd werden gehouden ook al de winnaar. Door deze overwinning mogen ze zich voorlopig de absolute quiz-kampioenen van Hengevelde noemen.

drukte0
Alleen al aan het aantal fietsen kon je concluderen dat de animo groot was

De quiz bestond uit 6 rondes variërend van algemene vragen over de zomerfeesten, de ‘uitspraken ronde’, het raden van het juiste jaartal bij verschillende posters en een muziekronde. Met name de muziekronde werd als pittig ervaren. Na de quiz was het nog lang gezellig op het terras.

"We zien dat het aantal inschrijvingen voor de quiz nog wat achterblijft bij het aantal reserveringen op het terras. Dus nog even ter herinnering: we spelen de quiz digitaal, het is dus zonder inschrijving via onderstaande link niet mogelijk om met de quiz mee te doen."

https://bit.ly/2Nd8fYE

Café ’t Kooltje is er klaar voor! Voor de ZaMiBo (vanaf 16.15 uur) en De Zomerfeesten Quiz (start 20.00) is het terras flink uitgebreid. Er zijn nog 50 plaatsen extra gecreëerd, dus wil je met je team nog een plekje reserveren op het terras, stuur dan een berichtje naar Sem (06-13516768). Ook als je een plek op het terras hebt gereserveerd is het belangrijk dat je je team wel inschrijft via de volgende link:https://bit.ly/2Nd8fYE

Ook op terraszondag bij Herberg de Gebrande Waateren belooft het vanaf 13.00 uur een gezellige middag te worden. Hier wordt zelfs de straat over gestoken om alle gasten die gereserveerd hebben op een prachtig aangekleed terras te voorzien van een drankje onder het genot van fijne muziek! Bij de kroeg is nog plek, hier wordt gewerkt zonder reservering. Kom dus op tijd!

We vinden het mooi om te zien dat de Hengeveldenaren massaal gehoor hebben gegeven aan de oproep om de vlag uit te hangen. Helaas staan we dit weekend niet met een biertje in de hand op de wei, toch wensen we iedereen op haar eigen manier een heel fijn weekend. Het wordt vanzelf weer juni!

Bestuur Zomerfeesten Hengevelde

De terrassen bij Café ’t Kooltje en Herberg de Gebrande Waateren zijn a.s. weekend zo goed als vol geboekt. Het beloven mooie dagen te worden op de Hengeveldse terrassen. Zaterdag 20 juni start om 16.15 uur de ZaMiBo met Sloamp FM. Daarna zal om 20.00 uur De Zomerfeesten Quiz van start gaan. Je kunt vanaf nu je team (max. 4 personen) opgeven via de volgende link: https://bit.ly/3hvaSTA

We werken met een digitaal inschrijfformulier, dus ook als je bij ’t Kooltje een plek op het terras gereserveerd hebt moet je via de bovenstaande link je deelname aan de quiz bevestigen.
Voor degenen die de quiz niet bij Café ’t Kooltje kunnen volgen wordt deze ook live uitgezonden via www.hengevelde.nl. De winnaars van de quiz slepen een flinke prijs in de wacht: een heuse VIP-plek voor 6 personen op het terras van de Herberg op zondag 21 juni. Dubbel feest dus.

Pagina 1 van 61