donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hengevelde maakt overvol programma bekend

  • vrijdag, 19 april 2019 13:00

Met meer dan twintig verschillende acts op zes podia zit de zaterdagavond van Hengevelde 2019 op 22 juni bomvol. Zo is met showbizzkoppel Maan en DJ Tony Junior al de top van de Nederlandse hiphop en dance al vertegenwoordigd, Kris Kross Amsterdam en Mental Theo doen er nog een schepje bovenop. “We hebben weer een sterk programma staan”, zegt voorzitter Kasper Put tevreden. “Op zondag hebben we ook nog Davina Michelle, straattheater en een oldtimershow. De grootste artiest van het weekend mogen we helaas nog niet bekend maken.”

Steunt u de Zomerfeesten Hengevelde?

  • dinsdag, 16 april 2019 09:59

Hengevelde 2019 is in aantocht, nog twee maand en dan is het alweer zo ver! Achter de schermen zijn er weer vele vrijwilligers druk met de voorbereidingen. De kaartverkoop voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland is inmiddels gestart en ook de overige programmering wordt binnenkort bekend gemaakt.

Onder leiding van Mirle en Susan hebben Emma, Mexx, Jeroen, Jasmijn, Thijmen en Joost deze week een vergadering gehad over de komende editie. Deze club jonge mensen is druk bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën om de Teenage Party tot een nog groter succes te maken. De “teenage party” is een feest dat georganiseerd wordt voor jongeren tussen de 11 en 15 jaar. Tijdens de Hengeveldse avond op 21 juni 2019 hebben zij hun eigen feest. Ouders zijn ook deze editie niet welkom. Muziek, aankleding, special effects, reclame enzovoort enzovoort. Er komt behoorlijk wat bij kijken. Kortom; werk aan de winkel.

Hengevelde en autocross, dat zijn twee woorden die inmiddels onafscheidelijk zijn. Zo bleek ook gisteren maar weer tijdens de inschrijving van de Autorodeo die in juni van dit jaar weer georganiseerd wordt. Iwan Goorden van de Autorodeo hierover: "Binnen een half uur waren de 250 plekken van de heren weg. In de damesklasse zijn nog vijf plekken beschikbaar en ook de duo-klasse zit vol." Voor de vroegkomers was er zelfs een 'Vrijmibo-actie' opgezet in de vorm van gehaktballen voor de mensen die rechstreeks van het werk kwamen! Een klasse-concept dat nog jaren mee kan.

De opstelling voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland 2019 is bekend. Dit jaar verschijnen niemand minder dan Gerard Joling, Bonnie st. Claire, Zanger Kafke, Django Wagner, Gert Valk, Feest DJ IVAR en Stef Ekkel aan de aftrap van ‘de zwaarste 3e helft van het jaar’. De presentatie is in handen van de man die 2e werd tijdens de laatste Elfstedentocht; Erik Hulzebosch.
Met Gerard Joling heeft Het Kantinefeest dit jaar echt een van de meest kolossale parels der kantinesound te pakken. Wie pinkte er geen traantjes weg bij No More Bolero’s? Wie zong niet lichtelijk vals mee met Ticket to the Tropics? Wie vierde nooit schaamteloos feest op Maak Me Gek? Gerard Joling is het beste medicijn na iedere verloren wedstrijd en tegelijkertijd de kers op de taart na een glorieuze overwinning. Wát een kantinetopper!
Daarnaast is de kantine met Bonnie st. Claire, Zanger Kafke, Django Wagner, Gert Valk, Feest DJ IVAR en Stef Ekkel meer dan goed gevuld. Met Erik Hulzebosch als presentator kan de avond helemaal niet meer stuk. Dat hij de tocht der tochten niet won deert hem niet. Wie er wel won? “Euh…, die pruimenkweker, Harrie Vanenburg, toch?” Erik maalt er niet om, hij zoekt liever de kantine op. Dat is de ware kantinespirit.

Vrijdagavond 22 maart is de inschrijvingsavond van de autorodeo in Hengevelde. Het spectaculaire autogeweld vindt dit jaar plaats op zondag 16 juni tijdens het eerste weekend van de Zomerfeesten in Hengevelde. Dit jaar zijn er 250 startbewijzen te vergeven, voor zowel dames als heren. De inschrijving is net als voorgaande jaren bij Herberg de Gebrande Waateren. Het is aan te raden om op tijd te komen, want vol = vol. Inschrijving autorodeo: Datum: vrijdag 22 maart 2019. Locatie: Herberg de Gebrande Waateren, Goorsestraat 15 in Hengevelde. 18.00 uur – zaal open en uitdelen van loten, 20.00 uur – start inschrijving heren- en damesklasse.

De prijs voor leukste foto is gisterenavond tijdens de drukbezochte jaarvergadering van de Zomerfeesten uitgereikt aan de dochter van Rob en Ellen; Jessica. Een barbecueschotel voor 4 personen aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis met passe partouts voor de Zomerfeesten van 2019! Rob en Ellen Lentelink hadden ruim van tevoren een vakantie gepland in het verre Kroatië, laat dat nu net de finalist zijn van het Wereldkampioenschap voetbal die zondag! Rob Lentelink: ”Voor de wedstrijd was het al een groot feest. Op het moment dat Kroatië de eerste goal maakte ging echt “het dak eraf!” Na de wedstrijd ook 1 groot feest, hetgeen op het moment van schrijven nog volop gaande is. Wat ongelofelijk veel volk op de been. Ze vierden het net alsof ze wereldkampioen waren geworden!”
Hieronder de winnende foto:

Ria Rouweler en Bennie Barink zijn gisteren tijdens de jaarvergadering de winnaars geworden van de Marinus Kuipers vrijwilligersprijs oftewel het Hengevelds Compliment. Bennie kon vanwege gezondheidsredenen helaas niet aanwezig zijn, maar Ria was in haar rol namens de Zonnebloem aanwezig in de zaal. Zij was zeer verrast en nam bescheiden als altijd kort het woord. Een echte waarderingprijs voor vrijwilligers, die meer dan dienstbaar zijn en zijn geweest binnen de Hengeveldse gemeenschap. Ria is al meer dan 30 jaar vrijwilliger met bestuursfuncties bij de Zonnebloem, vrijwilligster bij de Caritas, lid van het dameskoor van de Petrus & Paulus kerk, vrijwilligster in het bezoek werk van de werkgroep "verliezen verwerken, mantelzorgster voor haar schoonzus en koffie schenken in diverse gelegenheden. Een enorme staat van dienst waardoor ze de prijs meer dan eens heeft verdiend.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

discount inventor professional 2015 more about the author buying photoshop extended mac version activation code for photoshop cs6 extended student mac os purchase office 2016

autocad lt 2014 discount archicad 19 for mac photoshop cs5 mac os pc download photoshop cs5 for mac

these details software for pc revit 2017 autocad lt 2017 32 bit installer product key autocad 2014 product key autocad 2014 project standard 2016 certificate get redirected here