donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Neem een verfrissende duik bij Café ’t Kooltje!

  • donderdag, 02 augustus 2018 06:35
  • Geschreven door 

Misschien heb je het bad zondag al zien staan bij de Summer Clash in Delden, maar nu staat hij toch echt naast Café ’t Kooltje in Hengevelde! 2 dagen lang is er hard geklust om een mooi, verwarmd zwembad van 6 bij 2,5 meter naast het café te plaatsen. Er is daarnaast zelfs een extra stukje terras van kunstgras toegevoegd. Door de aanhoudende, prachtige weersomstandigheden zijn Café ’t Kooltje & haar zwembad vanaf deze week t/m het einde van de bouwvak geopend op woensdag t/m vrijdag vanaf 18:00 uur en zaterdag + zondag vanaf 12:00 uur. Het zwembad sluit alle dagen om 23:00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan een verfrissende duik. Wel moet je uiteraard een eigen handdoek meenemen.

Het zwembad betreden doet iedereen op eigen risico, daarnaast is drank nuttigen in het zwembad is niet toegestaan, daarvoor verzoeken wij iedereen op het terras plaats te nemen.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren