donderdag 16 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vier dagen lang 'showparty' bij Hartgerink in Hengevelde

  • dinsdag, 08 mei 2018 21:40
  • Geschreven door 

Autobedrijf Hartgerin uit Hengevelde organiseert een heuze showparty. Dit zal in Hengevelde gebeuren op 17, 18, 19 mei en Tweede Pinksterdag aan de Slotsweg in  Hengevelde. Hier kan je onder meer gratis demo rijden en zijn er diverse food en drinks verkrijgbaar! Voor meer info vraag naar de voorwaarden.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Alles wat je thuis laat op vakantie is mooi meegenomen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren