HEBO viert feest met de eerste 3 jubilarissen van 2018

In 2018 zijn er maar liefs 13 medewerkers die hun 25-jarig dienstjubileum mogen vieren! Op donderdag 26 april hebben Harrie Wolters, Raymond Jannink  en Dick de Weerd afgetrapt. Na een dag uit met hun naasten en Norbert en Léonie Kuipers werd er samen met alle collega’s bij HEBO het glas geheven op dit heuglijke feit. Harrie Wolters, Wegdammer in hart en nieren, is bij HEBO werkzaam sinds 29 maart 1993. Hij is een vaste medewerker van de afdeling specials, waar hij werkt aan de bijzondere voordeuren en aparte kozijnen die niet tot het ‘standaardpakket’ horen. Het echte handwerk dat elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich mee brengt, maar waar Harrie altijd een prachtig product van kan maken. Buiten HEBO houdt hij zich graag bezig met voetbal. Hij is dan ook regelmatig op het sportpark Rupert’s Erve te vinden. 
Raymond Jannink is na zijn militaire dienst met zijn vader meegegaan naar HEBO om eens te kijken of dat wat voor hem was:

Op 1 februari 1993 kreeg hij een dienstverband, waarbij hij eerst is begonnen in de werkplaats. Al na enkele maanden werd hij medewerker van de afdeling service; elke dag de weg op. Dit werk doet hij nu dus al 25 jaar en daardoor kan Raymond elk kozijnprobleem oplossen. Of het nu om afstelwerk of een inbraakschade gaat. Ook worden er inmiddels steeds meer extra services (zoals de opleverservice) aangeboden aan klanten, waar Raymond zijn hand niet voor omdraait. In zijn vrije tijd geniet Raymond van het leven en helpt hij familie en vrienden graag bij een verbouwing of opknapklus.

Dick de Weerd is exact 25 jaar in dienst op de dag dat het gevierd wordt. Nadat hij, door financiële problemen bij zijn vorige werkgever, samen met een stel anderen werd ontslagen heeft Norbert Kuipers hem gevraagd bij HEBO te solliciteren. Hij begon de week erna, op 26 april 1993, bij HEBO als medewerker dompelcabine. Na zo’n 5 jaar is hij overgestapt naar de inpakafdeling, waar hij o.a. spouwlatten monteert en de kozijnen klaarmaakt voor transport naar de klant. Een grote hobby van Dick is fotografie. Uiteraard heeft hij al heel wat fotoboeken gemaakt van zijn vakanties (nog een grote hobby), maar ook bij HEBO mogen we van deze hobby meegenieten. Hij is daarom al jaren de ‘huisfotograaf’ als er bij HEBO iets te vieren is. Duizenden foto’s heeft hij hier al gemaakt. Vandaag zal iemand anders die taak op zich moeten nemen…

HEBO Kozijnen BV feliciteert Raymond, Harrie en Dick met hun 25-jarig dienstverband!