zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nico Bebseler zaterdag open dag Eko Twente Delden

  • woensdag, 06 december 2017 05:52
  • Geschreven door 

Nico en Astrid Bebseler slaan hun vleugels uit en beginnen een biologische kruidenierswinkel in Delden in het pand van de VVV in Delden. Tom Jannink, voorzitter VVV Hof van Twente, is uitermate tevreden met deze samenwerking. "De combinatie met de enige biologische kruidenierswinkel in Delden is uniek en op deze manier kan het lokale gastheerschap ook in Delden gewaarborgd worden." De nieuwe winkel van Eko Twente met VVV Informatiepunt wordt vrijdag 8 december feestelijk geopend door burgermeester Nauta. Om dit ook met u te kunnen vieren, bent u van harte welkom tijdens de Open Dag op zaterdag 9 december. Voor iedere betalende bezoeker ligt er een goodybag klaar! Nico Bebseler, eigenaar Eko Twente, ziet ook volop kansen in deze samenwerking:

"De historie van het pand en de authentieke details van de vroegere kruidenierswinkel maken het mogelijk om de producten op bijzondere wijze te presenteren en zorgen ervoor dat een bezoek aan de winkel echt een belevenis wordt. Het volledige bio-assortiment van Eko Twente zal ook in Delden te verkrijgen zijn, waarbij de verse producten geleverd worden op bestelling." De nieuwe biowinkel in Delden is voor Eko Twente de tweede vestiging, naast de winkel in Hengevelde.

De Open Dag vindt plaats tussen 10.00 en 15.00 uur aan de Langestraat 29 in Delden. U wordt gastvrij ontvangen met een kop biologische koffie of thee en kunt op uw gemak de vernieuwde winkel bekijken. Naast de goodybag kunt u ook meedoen aan de decemberactie. Alle betalende klanten maken in december 2017 kans op een Eko Twente pakket met een nieuwe VVV Cadeaukaart t.w.v. € 50!

Mekotwenteeer over EKO Twente
Het volledige bio-assortiment van Eko Twente is vanaf nu ook in Delden te verkrijgen, waarbij de verse producten geleverd worden op bestelling via www.ekotwente.nl of telefonisch. De nieuwe biowinkel in Delden is voor Eko Twente de tweede vestiging, naast de winkel in Hengevelde. Een bezoek aan de winkel is een echte belevenis door de historie van het pand en de authentieke details van de vroegere kruidenierswinkel.

vvv delden Hartje Delden verenigingen VVV Hof van Twente   Maatschappelijk Maatschappelijk Maatschappelijk 201701051428431Meer over het VVV Informatiepunt Delden
U kunt bij het VVV Informatiepunt terecht voor de evenementenagenda, toeristische informatie over de Hof van Twente, diverse routes, kaarten, souvenirs, streekproducten en -boeken. De VVV blijft verantwoordelijk voor productontwikkeling, promotieactiviteiten van Delden en training van het team.

Kijk voor uittips en actuele informatie ook op vvvhofvantwente.nl.

Over VVV Hof van Twente VVV Hof van Twente staat voor het bevorderen van toerisme, recreatie en vrijetijdsbesteding. Dit gebeurt door als promotie- en informatieorganisatie toeristen, recreanten en bewoners van dienst te zijn. Als goede gastheer namens de gemeente Hof van Twente worden gasten en bezoekers attent gemaakt op de mogelijkheden voor toerisme, recreatie en vrijetijdsbesteding en geholpen in het optimaal benutten ervan. Hiermee levert VVV Hof van Twente een positieve bijdrage aan de lokale economie en het draagvlak voor lokale maatschappelijke functies.

Marketing, evenementen, projecten en VVV Tourist info VVV Hof van Twente ontwikkelt ‘Hof van Twente’ tot een toonaangevende gemeente op het gebied van recreatie, toerisme en vrije tijd in Nederland, ondersteunt lokale initiatieven waar mogelijk en is verkoper van een uitgekiend assortiment cadeaubonnen. VVV Hof van Twente heeft de hoofdvestiging in Delden; agentschappen in Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Zie ook www.vvvhofvantwente.nl.

Over Eko Twente Eko Twente is een supermarkt met uitsluitend biologische producten uit binnen- en buitenland en waar mogelijk uit de streek. Ook zuivel, vlees, droogwaar, schoonmaakartikelen en cosmetica. verkoop zowel in de winkel als bestellen via de webwinkel www.ekotwente.nl.

Laatst aangepast op dinsdag, 05 december 2017 13:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren