Vacature Beveiligingsmonteur bij Ter Doest Beveiliging in Hengevelde

Onderstaande vacature is beschikbaar bij Ter Doest Beveiliging in Hengevelde. Ken of ben jij de juiste kandidaat, reageer dan snel:

Wil jij samen met ons regionaal van klus naar klus om met passie te werken aan diverse beveiligingsoplossingen? Solliciteer dan vandaag nog.

Ter Doest Beveiliging is een Borg-erkend technisch beveiligingsbedrijf. We zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren en in bedrijf stellen van:

Inbraakdetectiesystemen
Camerabewaking
Brandmeldinstallaties
Toegangscontrolesystemen

Door de snelle groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste beveiligingsmonteur om ons gedreven, jonge team te komen versterken.

Heb jij een installatietechnische achtergrond op MBO niveau? Goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding. En zoek je een nieuwe uitdaging met mogelijkheden tot scholing en doorgroeien, dan zoeken wij jou!

Is jouw interesse gewekt door deze vacature, solliciteer dan nu: Ter Doest Beveiliging B.V. Het Wegdam 35, 7496 CB Hengevelde Telefoon: 0547-388425 Of mail naar: info@terdoestbeveiliging.nl Ervaring in de beveiligingsbranche is een pre.