vrijdag, 15 januari 2021 15:50

TD Beveiliging viert 12,5 jarig jubileum

Geschreven door

Wie de Hengeveldse boulevard passeert, ziet nabij de industrie een mooie versiering hangen, en wel bij TD Beveiliging. Dat heeft een reden, want het Hengeveldse beveiligingsbedrijf bestaat 12,5 jaar! De ballonnen waren een grote verassing voor eigenaar Stephan ter Doest, die een feestje nog even moet uitstellen vanwege corona. Stephan, Evelien en de kids van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en op naar nog vele gezonde en veilige jaren!

tdbev

Laatst aangepast op vrijdag, 15 januari 2021 19:35
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.