vrijdag, 17 januari 2020 14:53

Foto van IK Fotografie uit Hengevelde genomineerd voor Bruidsfoto Award

Geschreven door

De Hengeveldse fotografen Rene Katier en Ilona van Ingen van IK Fotografie zijn met hun foto genomineerd voor de Bruidsfoto Award in de categorie ‘emotie’.  De foto is door een vakjury gekozen uit 1.250 inzendingen. 

Alhoewel het Ilona is die daadwerkelijk heeft de foto heeft genomen, liggen de credits uitdrukkelijk bij beide fotografen. „We gaan altijd met zijn tweeën naar een bruiloft. En we hebben deze foto alleen kunnen nemen doordat we zo goed op elkaar zijn ingespeeld”, vertelt Ilona. „Rene stond bij het altaar klaar en had net een foto gemaakt van de bruidegom, die zojuist aan was komen lopen. Dit maakte dat ik de ruimte had om dit moment vast te leggen. Daarnaast zitten we voor de nabewerking altijd samen. Bij deze foto hebben we samen de zwart-wit bewerking gefinetuned om tot deze mooie foto te komen.”

Wil je ook stemmen op de foto van IK Fotografie, klik dan HIER.

Rene KatierRene Katier uit Hengevelde

Laatst aangepast op vrijdag, 17 januari 2020 15:13
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.