Frank Alfrink, directeur ZZP Nederland, komt op donderdag 29 augustus van 16.00 – 18.00 uur naar Grand Café De Kroon in Markelo. Met zijn team behartigt hij de belangen namens alle zelfstandige professionals. “Om dat goed te kunnen doen, is het in gesprek blijven met onze achterban essentieel.” Alfrink is enthousiast over het ZZP-netwerk in Hof van Twente en vertelt graag over de voordelen van zo’n netwerk. Ook geeft hij concrete tips en waardevolle adviezen gericht op deze doelgroep. Ben je ZZP’er en gevestigd in Hof van Twente of omgeving, meld je dan aan via info@zzphofvantwente.nl. Voor leden van ZZP HvT is deelname gratis, overige bezoekers betalen € 25,- inclusief netwerkborrel.

Geen verplichte AOV voor ZZP’ers Als lobbyist is Alfrink zeer regelmatig in Den Haag te vinden. “Het aantal ZZP’ers groeit met de dag. Dit zijn geen werkgevers en ook geen werknemers, maar ze zorgen wel voor eigen inkomen en dragen op hun manier positief bij aan deze welvarende economie. Gelukkig erkent onze regering dit inmiddels, maar bij het maken van wetten en regels moet ze écht nog meer rekening houden met ZZP’ers.” Alfrink is hierover regelmatig te horen in de media. “De overheid denkt er serieus over om ZZP’ers verplicht te stellen, zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid (AOV). Argument is dat jaarlijks een relatief kleine groep ZZP’ers door ziekte, ‘gebruik maakt’ van de bijstand. Nou is het noemen van ‘verplicht’ en ‘ondernemen’ in één zin, al geen goede combinatie”, glimlacht Alfrink. “Als ZZP Nederland zijn we fel tegenstander van deze, mogelijke verplichtstelling, en in Markelo vertel ik graag waarom.”

Onafhankelijk en gespecialiseerd in ZZP

Maar er zijn nog meer lobby-onderwerpen die op 29 augustus aan bod komen wat hem betreft. “Ik ga graag in gesprek over actuele onderwerpen die ZZP’ers raken. Alleen als je weet wat er écht leeft, kun je op zoek naar de beste oplossingen.” ZZP Nederland is de enige, landelijke belangenbehartiger voor deze doelgroep. Ze beschikt over een waardevolle kennisbank. Een onafhankelijk team professionals met uiteenlopende specialismen, geeft tips over belastingzaken, duiding aan wet- en regelgeving en onafhankelijk advies over verzekeringen. “Voor aangesloten ZZP’ers is het mogelijk om gratis en onbeperkt gebruik te maken van onze helpdesk met uitgebreide kennis over zzp-ondernemerschap.”

Meld je nu al aan Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met Frank Alfrink van ZZP Nederland. Op 29 augustus van 16.00 – 18.00 uur is hij, op uitnodiging van ZZP Hof van Twente, bij Grand Café De Kroon in Markelo. Meld je aan via info@zzphofvantwente.nl onder vermelding van ‘De Kroon’. Meer informatie over ons netwerk vind je op www.zzphofvantwente.nl.

dinsdag, 13 augustus 2019 22:31

De bolderkar ging naar Linda!

Bij de COOP supermarkt mocht men namens Knorr een bolderkar weggeven bij de aankoop van een product van de producent van Unilever. Linda Keunenger was de gelukkige. Linda:” Ik heb er mijn kleine neefje en nichtje erg blij meegemaakt!”
Linda: Proficiat!

Het is nog Bouwvak! Dat betekent dat we deze week nog een paar dagen vakantie vieren! Daarom hebben we nog een paar leuke activiteiten voor jullie in petto! Zo komt de MoNoMaN morgen, donderdag 15 augustus ons terras plat spelen rond de klok van 20.30! Op vrijdag 16 augustus is er vervolgens een fietstocht van ongeveer 45 km en in de avond onze welbekende zomerbouwvakbarbecue, hiervoor kunnen jullie je nu aanmelden! Van 18.00 tot 21.00 uur, inclusief drankjes voor slechts € 27,50!
Geef je op via info@gebrandewaateren.nl of via 0547-333419!

zondag, 28 juli 2019 11:39

Aangepaste tijden Bazar van Jon

Jon Klein Breteler van de Bazar van Jon heeft in verband met de vakantie de tijden aangepast.
Op de bovenstaande fot vind je alle benodigde informatie.

“Animo om nieuw te bouwen in Hengevelde is er genoeg”, weet Tonnie Wegdam, voorzitter van de plaatselijke ondernemersvereniging SIO. “Volgens onze gegevens zijn er circa 69 kavels beschikbaar. In de praktijk echter, zijn deze met name voor starters en senioren, haast niet te betalen. Daarom zijn we in gesprek gegaan met de gemeente Hof van Twente om te komen tot oplossingen. En die gaan er komen, zoveel is zeker”, benadrukt Tonnie Wegdam. “De gemeente denkt goed mee en is bereid het bestaande bestemmingsplan aan te passen om ruimte te maken voor circa 24 starterswoningen en circa 16 levensloopbestendige-, of wel; seniorenwoningen. Wil je kans maken op een van deze woning in Hengevelde, dan is het nú vooral belangrijk om je in te schrijven bij gemeente Hof van Twente zodat je op de kavelwachtlijst komt. De gemeente wil weten hoeveel serieus gegadigden er zijn. En het is ook de gemeente die op volgorde van inschrijving de kavels straks uitgeeft aan elke particuliere inschrijver. Je betaalt een bedrag voor inschrijving, maar verder verplicht het je nog tot niets. Inschrijven voor een kavel in Hengevelde doe je via de site van de gemeente (KLIK HIER).”

Pagina 1 van 170