woensdag 16 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bovenstaande foto werd bijna 5 jaar geleden gemaakt, toen Leonie Hassink-Assink cafetaria snackbar de Kanderij had omgetoverd tot Eetsalon Leo's. Een nieuwe stap in haar leven en op eigen benen in de ondernemerswereld. Nu komt er wederom een nieuwe stap. Leonie en haar man Peter gaan namelijk een bed & breakfast overnemen aan de Kleidijk in Diepenheim, genaamd Het Morshuis. Leonie: "Het is een droom die ik al sinds mijn jeugd heb. De mensen weten het ook, alleen komt het eerder dan verwacht. Voor mijn gevoel een once in a lifetime opportunity. Dit betekent dat wij op zoek gaan naar een geschikte overnamekandidaat voor de eetsalon. Ik heb de eetsalon nu bijna 5 jaar met veel passie, alle inzet en liefde gerund en had het nog vele jaren doorgedaan als deze kans zich niet had voorgedaan. Het werk, maar vooral de mensen hebben er voor gezorgd dat ik elke dag met veel plezier in de eetsalon sta. Ik blijf dit dan ook zeker doen, tot het moment dat de eetsalon wordt overgenomen door iemand anders."

 

Sem Kuipers: ”De Preuverie XL houdt in dat u voor een vast bedrag à € 29,50 onbeperkt gerechtjes van onze speciale Preuverie XL kaart kunt bestellen. De keuze kunt u zelf verdelen over voor-, hoofd- en nagerechten. De kaart is opgebouwd uit een ruime keuze van culinaire gerechtjes. Grotendeels afgeleid van onze à la carte menukaart! Om in stijl af te trappen, houden wij een leuke kortingsactie! Tot en met 31 januari betaalt u per persoon geen €29.50, maar betaalt u €25,- p.p.
Daarnaast houden wij op onze Facebook-pagina ook een winactie! Vind hem hier en speel direct mee: https://www.facebook.com/BistroDeKolenbrander/ Wilt u meer informatie over de Preuverie XL of benieuwd naar de menukaart? KLIK HIER
Tot ziens!”

Het gonst in Hengevelde van de geruchten over So Nice Light en Show Equipment, en Bistro de Kolenbrander, twee goed draaiende bedrijven van Brian Kuipers. Beide zouden te koop staan, of So Nice zou samengaan met Hans Brunnekreef uit Goor. Tijd voor Wegdamnieuws om het een en ander te ontkrachten. Brian Kuipers, wat kun jij zeggen over de geruchtenstroom zoals hierboven beschreven?
”Ik weet niet waar die geruchten vandaan komen, het enige wat we bij So Nice hebben gewijzigd is de samenwerking met een geluidsbedrijf. We hebben voorheen ook samengewerkt en werken vanaf nu wederom met MS uit Goor samen. So Nice is een light en show equipment bedrijf en we huren het geluid in via derden. Bij de Kolenbrander is een of andere oude advertentie uit 2009 boven tafel gekomen toen de familie Assink het voor de eerste keer te koop heeft gezet. Dus geen van beide geruchten is waar. Het zijn beide twee goed draaiende bedrijven waar ik mijn hart en ziel in heb gestoken en deze worden dus niet verkocht!”

De Kolenbrander zoekt bedieningsmedewerk(st)er

 • woensdag, 09 januari 2019 19:59
Op zoek naar een nieuwe (bij)baan en lijkt de horeca jou de perfecte uitdaging? Kom ons team versterken!

Wij zoeken nieuwe collega's voor de weekdagen en/of de weekenden! Geïnteresseerd? Laat het ons dan direct weten!

Stuur een mail naar [email protected] of bel;

0547-333972

De vriendinnendagen zijn terug bij Très Chic Bruidsmode in Hengevelde. Hebben jullie altijd al gedroomd van het passen van trouwjurken, maar de ware nog niet gevonden? Of lijkt het jullie gewoon leuk om een keer jurken te komen passen? Kom dan langs en pas samen met je vriendinnen onbeperkt verschillende trouwjurken! Een perfect en uniek vriendinnenuitje! Meer informatie of reserveren, klik HIER.

4e trekking Winkeliers SIO

 • donderdag, 03 januari 2019 22:34

Vandaag heeft de 4e trekking plaatsgevonden van de SIO Winkeliers December actie. De winnaars: Ine Tuinte Hengevelde Chantal Nijhuis Hengevelde Esther Tuinte Hengevelde Fam. Michorius Hengelo Ze hebben de goed gevulde tas gewonnen met vele lekkere en leuke cadeaus van al onze deelnemende winkeliers. De tassen (en wat er niet in paste!!) zijn vanavond thuis bij de winnaars bezorgd. We hopen dat de winnaars veel plezier aan hun cadeaus zullen beleven. Deze week was de laatste reguliere trekking van de 4e editie van de Sio Winkeliers decemberactie. In de loop van volgende week vindt de trekking plaats voor onze 3 hoofdprijzen. Deze trekking wordt verricht door Notaris Van Thiel uit Haaksbergen.

Sinds 1 oktober 2018 is ZZP Hof van Twente een feit. De basis is gelegd, een mooie website staat online en ZZP’ers in de gemeente Hof van Twente verenigen zich meer en meer.

Maar ook in 2019 blijven we stappen maken:

 • Verder verfijnen online marketing om via de gezamenlijke site, nog meer bezoeker door te sluizen naar websites van leden ZZP Hof van Twente 
  (Resultaat online marketing tot nu toe: 1 okt t/m 20 december: ruim 3.400 unieke bezoekers op de website ZZP Hof van Twente)
 • Ledenwerving, want hoe meer leden hoe sterker het effect van de vereniging:
  • Het vergroot de vindbaarheid van de gezamenlijke website en daarmee ook de websites van de leden   
  • We vormen een sterkere gesprekspartner in/om de gemeente Hof van Twente
  • Een groter netwerk resulteert in:
   • Meer mogelijkheden om kennis en ervaring te delen
   • Meer aandacht van potentiële klanten (richting leden) en aanbieders (voor gezamenlijke inkoop bv)   
     
 • Netwerkbijeenkomsten voor leden ZZP Hof van Twente  (nog geen lid? Kennismaking eerste bijeenkomst = gratis)  
  • Wanneer: elke laatste donderdagmiddag van de maand van 16.00 – 18.00 uur (datum eerste bijeenkomst volgt zsm)
  • Locatie: Boekwerk Coworking Hof van Twente (boven de bibliotheek in Goor) en eventueel in andere locaties en kernen
  • Inhoud: spreker (uit de eigen groep of extern) met aansluitend een netwerkborrel!

Heb jij je al aangemeld als lid van ZZP Hof van Twente? Kleine moeite, groot plezier.

Graag tot gauw bij ZZP Hof van Twente.  

Vuurwerkverkoop van start gegaan

 • vrijdag, 28 december 2018 11:30

Het einde van het jaar nadert en dus maakt Morsink Vuurwerk zich traditiegetrouw op voor een knallend en sierlijk uiteinde. De grootste vuurwerkspecialist uit Goor en omgeving, te vinden op het bedrijventerrein Zenkeldamshoek heeft ook dit jaar uitgebreide openingstijden. Ronald Morsink: ”Online kan je natuurlijk ook bestellen (klik hier), maar ook in de winkel zijn er geen lange wachttijden en is er voldoende parkeergelegenheid. Dit jaar hebben we wederom een groot assortiment en diverse buurtassortimenten zodat het voor eenieder interessant blijft! Het voordeel van de we webshop is natuurlijk dat deze 24 uur per dag open is. De showroom ziet er weer prachtig uit, komt allen kijken zou ik zeggen!” Morsink hanteeert op 31 december een ‘happy hour’  van 16.30 tot 17.30 uur met extra aanbiedingen.
Naast Morsink in Goor is ook Haanepen in Diepenheim een grote speler op de vuurwerkmarkt in deze regio (klik hier).

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren