vrijdag, 15 januari 2021 15:50

TD Beveiliging viert 12,5 jarig jubileum

Wie de Hengeveldse boulevard passeert, ziet nabij de industrie een mooie versiering hangen, en wel bij TD Beveiliging. Dat heeft een reden, want het Hengeveldse beveiligingsbedrijf bestaat 12,5 jaar! De ballonnen waren een grote verassing voor eigenaar Stephan ter Doest, die een feestje nog even moet uitstellen vanwege corona. Stephan, Evelien en de kids van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en op naar nog vele gezonde en veilige jaren!

Het zijn moeilijke tijden voor menig ondernemer in onze omgeving. Toch is er voor sommigen goed nieuws. De provincie Overijssel wil twee coronamaatregelen namelijk verlengen die in het afgelopen jaar succesvol bleken. Het gaat om de regeling Digitalisering MKB, culturele en maatschappelijke organisaties en om de regeling Vitale en Gezonde samenleving. Beide regelingen hebben tot doel om de economie en de samenleving te laten herstellen uit de coronacrisis, en om noodzakelijke toekomstgerichte verbeteringen door te voeren in de bedrijfsvoering. Voor het verlengen van de maatregelen in 2021 wordt 1,3 miljoen euro uitgetrokken. Provinciale Staten moeten nog instemmen met deze verlenging.

Bij Coop Hengevelde kan statiegeld met 1 druk op de knop worden gedoneerd aan het goede doel. De komende maanden is dit doel Stichting Ekiko (Elk Kind een Koffer). De stichting verstrekt ingepakte koffertjes voor Twentse kinderen die in een crisissituatie uit huis worden geplaatst. Het komt vaak voor dat kinderen met lege handen op hun nieuwe plek aankomen. Voor de kinderen is het fijn om eigen spulletjes te hebben zoals een pyjama, tandenborstel en een knuffel. Voor de pleegouders is het ook heel fijn omdat zij zich in die crisissituaties namelijk direct op de zorg van de kinderen kunnen richten, in plaats van het regelen van praktische zaken.

donderdag, 07 januari 2021 05:51

Afvallen met 'Slim in Vorm' van Wendy Nijmeijer

Het is januari en dat is de maand waarop velen verwoede pogingen doen om het extra gewicht van de feestdagen kwijt te raken. In deze tijd kampen ook veel mensen met de zogenoemde ‘Corona-kilo’s’. Hiervoor biedt het Power Slim-programma van de Goorse Wendy Nijmeijer uitkomst. Haar nieuwe bedrijf ‘Slim in vorm’ zag deze week, 4 januari 2021, het levenslicht en biedt goede kansen voor mensen die willen afvallen zonder het gevreesde ‘jojo-effect’.
“Met het Power Slim-programma kan ik je coachen om op een snelle, gezonde manier af te vallen. Het is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma en gebaseerd op een verminderde koolhydraat-inname en een verhoogde inname van eiwitten. Hierdoor bereik je snel en langdurig resultaat, zonder hongergevoel of spierafbraak.” aldus Nijmeijer.

Gisterenavond vond de vierde trekking plaats van de Decemberactie 2020 van de SIO Winkeliers in Hengevelde. De vierde week van de actie was een hele lange en aparte actieweek die liep van maandag 21 december t/m donderdag 31 december. Mede door de feestdagen en de lockdown was er een minder hoeveelheid ingevulde bonnen. Ondanks dit heeft de organisatie een trekking gedaan met daaruit de volgende vier winnaars:

Pagina 1 van 219