Dat Bakkerij Nollen in de gehele regio bakkerswinkels heeft, dat is u waarschijnlijk niet ontgaan. Wat u wellicht nog niet wist is dat ze ludiek inspelen op het boerenprotest dat morgen gepland staat in Den Haag. Allleen morgen zijn de boerenjongens met daarbovenop de tekst 'Trots op onze boeren' verkrijgbaar voor slechts 1,49. Een gave actie waaruit ze laten blijken dat de boeren niet alleen staan. Ook de redactie wenst de boeren veel succes morgen!

Coop is de 1e grote landelijke supermarktketen die Too Good To Go volledig uitrolt in alle winkels. Dit sluit goed aan bij het duurzaamheidsbeleid van Coop. Sinds deze week is het ook mogelijk om bij Coop Hengevelde een "Magic Box' te kopen via de app. Stefan Hemel hierover: "Het is zonde om aan het einde van de dag goed eten in de vuilnisbak gooien. Er is tijd, moeite, liefde en geld gestoken in de producten. De "Magic Box" bestaat uit producten met de houdbaarheidsdatum van de dag zelf ter waarde van € 15,00. De consument kan voor € 5,00 een box kopen. Door deze nog prima eetbare producten via Too Good To Go aan de bieden, strijden we samen mee tegen voedselverspilling! Per Nederlander werd er namelijk vorig jaar nog zo'n 34 kilo aan eten weggegooid!".  Een mooie win-win situatie voor zowel klant als winkelier.

Kinderen komen blij binnenhuppelen. ‘Mariékee!’, roepen twee peutertjes enthousiast bij het zien van één van de vaste pedagogisch medewerkers. ‘Ze gaan hier altijd met veel plezier naartoe’, verklaart de moeder. ‘Dat maakt dat ik zelf ook met een gerust gevoel naar mijn werk ga.’ Eigenaar Sandra Veehof-Vaanhold begon 17 jaar geleden met kinderdagverblijf Bommel de Beer, boven de winkel van Wolterinck, een eind verderop aan de Goorsestraat in Hengevelde. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee vestigingen met zes goed opgeleide, enthousiaste medewerkers. Samen leiden ze twee groepen kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Daarnaast biedt Bommel de Beer peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen tot 12 jaar. In een onlangs gehouden enquête waardeerden de ouders Kinderdagverblijf Bommel de Beer met een 8,8. “Die waardering voelt als een kroon op 17 jaar fijn samenwerken”, aldus Sandra Veehof.

Harrie ten Thije, beter bekend in de regio als ‘Kökk’n Harrie’ bestiert samen met zijn broer Ben al jarenlang Ten Thije Keukens in hartje Hengevelde. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige keukens en inbouwapparatuur met vijf jaar garantie en een goede service. Harrie doet de verkoop en Ben regelt alles achter de schermen. Ooit opgericht door zijn vader Arnold ten Thije in 1958 als aannemersbedrijf en drie jaar later verder als keukenspecialist, zijn ze niet meer weg te denken in de Hof. De reviews die het bedrijf krijgt, liegen er dan ook niet om. Hadden ze eerst nog een klanttevredenheid van een 8,4 gemiddeld, nu worden ze al beoordeeld met een 9!

donderdag, 10 oktober 2019 06:52

21 november Ladies Night bij De Kolenbrander

Samen met meerdere stands uit de hele Hof van Twente organiseert De Kolenbrander op donderdag 21 november het jaarlijkse uitje, de Ladies Night! Voor €27,50 heeft u een uitgebreid 3-gangen-menu, kunt u de upcoming trends en nieuwtjes bekijken, meespelen met een verloting en na de tijd genieten van de afterparty in Café 't Kooltje. Reserveren verplicht & Vol = Vol! Reserveer nu je tafel door te bellen of te mailen naar: info@bistrodekolenbrander.nl | 0547 333 972. Maak bij uw reservering tevens kenbaar of er eventuele uitzonderingen zijn waar wij vooraf rekening mee kunnen houden.

Pagina 1 van 174