dinsdag, 25 februari 2020 08:54

Bedrijfsruimte te huur in Hengevelde

Aan de Goorsestraat 31B is per direct bedrijfsruimte te huur. Hieronder de gegevens:

  • Parkeren 1 x auto
  • Oppervlakte 155 m2
  • Kosten op aanvraag
  • Bereikbaarheid via de inrit van ten Thije Keukens  
  • Goed bereikbaar van af de Goorsestraat
  • En het is afgesloten achter een scheiding poort, Daar achter de hallen
  • WC aanwezig
  • Krachtstroom en 230 volt aanwezig
  • Geen Wifi
  • Voor bezichtiging kunt u contact opnemen Harrie ten Thije Goorsestraat 31 7496 AB Hengevelde 0547-333561 of 06-53867721

Vandaag plaatste Coop Hengevelde op Facebook de volgende actie: "Nog t/m het einde van deze maand een krat Grolsch pijpjes of beugels voor slechts € 9,99 per krat".
De eerste liefhebbers stonden al te popelen om kratjes op te halen voor deze messcherpe actie, maar het lossen van de kratten door de leverancier ging vanochtend niet helemaal vlekkeloos. Zoals op de foto's te zien is sneuvelden diverse flessen toen deze van de laadklep afvielen. Maar gelukkig is de actie nog altijd geldig en kan je tot het einde van deze maand óf totdat het bier op is bier halen voor slechts 9,99 euro.

Op de locatie van Pitch&Putt Twente in Diepenheim kun je met hakbijlen gaan gooien. Deze hype, die is komen overwaaien uit Amerika, is daarmee als eerste in Oost-Nederland te beoefenen in Diepenheim. Dit groepsuitje dat sinds vorig jaar pas in Nederland is, is op dit moment op zo’n 10 locaties in ons land te spelen. Het is een geweldige beleving om de bijl in volle vaart in het bord te zien slaan. Er zullen oergevoelens ontstaan waardoor bijlgooien een onvergetelijk beleving wordt. 
Deelnemers worden vooraf door instructeurs op de hoogte gebracht van de veiligheidsregels en de techniek van het bijlwerpen. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen vanaf een leeftijd van 18 jaar. Niet alleen voor stoere mannen, ook voor alle team-, vrienden- en familie-uitjes.

Voor de centrale bakkerij in Hengevelde is Bakkerij Nollen per direct op zoek naar een fulltime coördinator verkoop binnendienst.

In deze functie ben je samen met jouw (buitendienst) collega’s verantwoordelijk voor het aangaan van (langdurige) partnerships met (potentiële) klanten en het uitbouwen en verdiepen van bestaande klantrelaties. Je coördineert de activiteiten tussen klanten en de Verkoop Binnendienst en stemt de commerciële belangen af met de overige afdelingen binnen bakkerij Nollen. Jij bent de aanjager van het team! Als coördinator verkoop binnendienst houd je je inhoudelijk bezig met het offerteproces en zorg je voor de juiste afhandelingen van aanvragen, orders, leveringen, facturen en aftersales-service. Daarnaast zorg je samen met jouw collega’s ervoor dat verander- en verbeterprojecten op de afdeling succesvol worden geïnitieerd en afgerond.

Zet jij net altijd dat stapje extra voor jouw klanten? Ben je pas tevreden als de klant dat is? Neem dan een kijkje op DEZE link.

Vanavond was de Hengeveldse boer Gerben Slaghekke, woonachtig aan de Wethouder Goselinkstraat, te zien in het televisieprogramma EenVandaag. De uitstoot van ammoniak terugdringen zonder de veestapel al te zeer in te krimpen: dat is de belofte van speciale, en ook kostbare, emissiearme stallen. Maar maken ze die belofte ook waar? 6 jaar geleden schafte de Twentse melkveehouder Gerben Slaghekke hem aan, de zogenaamde 'Welzijnsvloer'. In de betonnen vloerelementen zitten schuin aflopende groeven en tussen de platen in bevinden zich gootjes van ongeveer 4 centimeter. Een mestrobot rijdt een aantal keer per dag heen en weer om de vloer schoon te houden en de urine zo snel mogelijk af te voeren en te scheiden van de mest.

Pagina 1 van 186