zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sylvia Lotte van Ayurveda Twente, overhandigde op 10 juli 2018 de Groene Pluim aan de familie Keuper.  Ina van de Riet: ”Op de 10e van de maand staan we stil bij het belang van duurzaamheid en specifiek biodiversiteit.  De Groene Pluim is een rondreizend kunstwerk dat steeds wordt doorgegeven aan iemand die volgens de huidige bezitter van de Groene Pluim een compliment verdient voor zijn of haar inzet voor biodiversiteit. Sylvia Lotte geeft de Groene Pluim aan de familie Keuper vanwege hun initiatief om spelt te verbouwen en daar zelf pasta van de maken. Maar er is nog een reden; Sylvia Lotte geeft aan te genieten van de koeien van de familie Keuper die nog steeds lekker buiten in de wei staan te grazen”.  

Op www.Autolesscher.nl  vindt de klant wel een heel bijzonder aanbod is zowel nieuwe als gebruikte autos. Eigenaar is Hengeveldenaar Rob Lentelink, hij kan zich hierdoor meten met top autobedrijven in heel Nederland. Bij Autobedrijf Lesscher kun je terecht voor nieuwe modellen Nissan, elektrisch rijden, Private Lease en nog veel meer. Namens Lesscher Frank de Wit: ”In ons occasioncentrum hebben we ruim 100 occasions op voorraad. We zijn dan ook erg blij met de lancering van onze nieuwe site! We hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen, ik zou zeggen: Mensen, kijk een rond!” www.Autolesscher.nl 
Op vrijdag 6 juli hebben 4 medewerkers van HEBO Kozijnen BV hun 25-jarig dienstjubileum gevierd. Ze zijn de dag al vroeg begonnen, om samen met hun naasten en Norbert en Léonie Kuipers een dag uit te gaan, waarna om 16.00 uur een receptie werd gehouden met alle collega’s.
Ronnie Nijhof is geboren in Hengelo, maar woont al sinds 1995 in Hengevelde. Via diverse andere banen kwam hij op 1 juli 1993 bij HEBO, waar hij schuifdeuren ging afmonteren. Zo’n 5 jaar later maakte Ronnie de overstap naar de afdeling ‘schuren en dompelen’, waar hij zich inmiddels heeft gespecialiseerd in de bediening van de Dynflow spuitmachine. Ronnie houdt van fotografie, een hobby die hij bij HEBO feesten en activiteiten ook graag uit mag voeren. Daarnaast is hij al jaren barvrijwilliger bij voetbalvereniging WVV ’34, maar ook wandelt hij mee met een rolstoel tijdens wandeltochten van het Rode Kruis. 

Een verhitte ‘Coppa Coop Hengevelde’

  • dinsdag, 03 juli 2018 08:11

Naar aanleiding van de spaaractie "Wereldballen" is er door Coop Hengevelde een afgelopen weekend voetbal spelmiddag georganiseerd; de ‘Coppa  Coop Hengevelde’. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) Kinderen van de basisschool, en de 1e en 2e jaars voortgezet onderwijs konden zich als een team opgeven voor een potje speedsoccer voetbal. Ondanks de zomerse temperaturen werd er super fanatiek gevoetbald, last van de warmte schijnt bij kinderen niet van toepassing! Er werd fel gestreden voor de diverse prijzen. Tussendoor was er volop ranja, chips en met je hoofd in een grote ton water zorgde voor een goede afkoeling. 

Super enthousiaste kinderen bij de basisschool in Hengevelde en Bentelo! bij de uitreiking van de sport en spelmaterialen n.a.v. de Doekoe actie. In Hengevelde zaten de leerlingen van alle groepen keurig klaar en wachtten vol spanning af wat Stefan en Carla hadden mee gebracht. Ook in Bentelo wachtten enkele groepen leerlingen hun buiten al op. N.a.v de gespaarde doekoemunten en het uiteindelijke bedrag kon school zelf een keuze maken in wat ze graag wilden ontvangen aan spel en sportmateriaal. De keuze was al snel gemaakt. Ze ontvingen diverse soorten ballen, stoepkrijt, frisbee's, ballenpompen, badmintonrackets en nog vele andere materialen. De basisschool in Markvelde wordt komende werk bezocht. Ook aan hen wordt nog spel en sportmateriaal uitgereikt. Coop Hengevelde wenst hun veel spelplezier met al het materiaal en hopelijk volgt er in 2019 weer zo'n succesvolle actie.
Hieronder enkele foto's:

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

resources dizimob1.com dizimob1.com
read this article rangerdiaries.com uninstall ethereum wallet ubuntu buy bitcoin with credit card instantly without verification read
digibyte scrypt mining calculator where buy in south africa easy way to buy bitcoins with debit card bef.nu try this website
configure cgminer litecoin get more information dogecoin litecoin exchange news blog here
digitalfox.se digitalfox.se/wp-list.php