Op maandag 9 December vond de eerste trekking plaats van de Decemberactie 2019 van de SIo winkeliers in Hengevelde.
Zelfs al in de eerste week is er al een overdonderde grote hoeveelheid ingevulde bonnen weer terug gekomen met daaruit de volgende 4 winnaars:

Gerlinde Doeschot Hengevelde.
Moniqeu Smit Hengevelde.
Romy Nijman Hengevelde.
Erik Spanjaard Haaksbergen.

dinsdag, 10 december 2019 16:35

Naam Tumakon verdwijnt: Tuinte & TDO

‘Tuinte’ is vanaf 1 januari 2020 de nieuwe naam van de drie werkmaatschappijen Tumakon engineering & machinebouw, Tuinte machinefabriek en TDO technical services. De 3 bedrijven, welke reeds onder de Tuinte groep vallen, gaan verder onder één krachtige én vertrouwde naam.  Samen met de vernieuwde uitstraling en de pay-off ‘smart industrial solutions’ zorgt de nieuwe naam voor een duidelijkere positionering van het bedrijf.

Aanstaande zaterdag, 14 december laten Café 't Kooltje jullie al volledig in de kerstsfeer komen. Onder leiding van lokale topartiesten; De 3L’s (Linde, Lian en Lis) – Voen & Beld – Megan & Lisa – Blacker & Decker (David & Mahmoud) gaan alle remmen los!

Achter de bar kun jij je verzekeren van een kerstmuts, aan deze kerstmuts zit een getal en dan deel je direct mee aan een loting met verschillende, leuke prijzen! Ook gaat de winnaar van De Bar TakeOver bekend gemaakt worden.

Zet het in je agenda; 14 december Café ’t Kooltje PRE X-MAS Party!  Tot dan!

maandag, 09 december 2019 11:59

Ilona 25 jaar in dienst bij Très Chic

Het is wéér feest bij Très Chic! Want Ilona de Vries is deze maand maar liefst 25 jaar in dienst. In deze 25 jaar heeft Ilona heel veel bruiden blij mogen maken met het vinden van hun droomjurk. De collega's geven aan dat je een top collega bent! Gefeliciteerd en op naar de volgende mijlpaal! 
Ook namens de redactie van harte proficiat!

Zondag 8 en 15 december heeft de Bazar van Jon speciaal voor Kerst een koopzondag! Zij zijn dan van 12:00 t/m 17:00 uur open. Jon klein Breteler: ”Vanaf zondag 1 december is onze winkel omgetoverd in een kerstsfeervolle winkel met alles van kerstwenskaarten, kerstballen, beeldje, waxinelichtjes houders en nog veel en veel meer!” (Zie foto’s onder red.)
Pagina 1 van 180