dinsdag 19 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Bentelose/Hengeveldse ondernemer Stefan Hemel, die samen met zijn vrouw Carla met ziel en zaligheid de Coop supermarkt in Hengevelde runt was deze ochtend in de studio van Hofstreek FM.

Zij hele leven kwam voorbij, zowel zakelijk als privé. Wil je de uitzending terugluisteren?

KLIK HIER voor het interview!

In samenwerking met Hoftrends uit Goor organiseert Bistro de Kolenbrander een modeshow op donderdag 21 maart. Sem Kuipers: “De show start om 19:00 uur, de deuren gaan open om 18:30 uur. Voor slechts €25,- per persoon bieden wij een avondvullend programma onder het genot van een heerlijk 3-gangen-diner! Blijf op de hoogte van de nieuwste modetrends voor vrouwen én mannen en geniet tussendoor van een culinaire avond. Na het diner is er de gelegenheid om de kleding nogmaals te bekijken en te kopen”.
Reserveer via [email protected] of bel: 0547-333972

Kooltje Bar TakeOver beleefde Rock

  • woensdag, 13 maart 2019 00:43

't Kooltje was er zaterdag klaar voor, omgetoverd tot een waar rockcafe, kon het rockpalast beginnen. De bottleneckrockers hadden er al full power. Met acoustische versies van ac/dc, iron maiden, fleetwood mac en nog veel meer was de zaal al snel in top conditie.

Tussen de pauzes door kon iedereen nog eens lekker genieten van lekker van oude rockclips uit de dagen van weleer. De biertjes gingen er lekker in, er was zelf nog room om te chatten.

Ook bij de jongere garde zagen we een schitterende air guitar solo’s. Soms nog wel uitleggen wat rock is. Een aanvraag voor AbbA werd dan ook resoluut de deur gewezen.

De cajun hotwings rockbites spicy & sweet waren binnen nontime gevlogen. En de speciale bar dames hadden de vaart er goed in. Thx to de keukenbrigade. Appreciated.

By the way, de echte die hards hoeven niet lang te wachten op de volgende Editie van Rockpalast.

22 juni op de zaterdagavond op de zomerfeesten staan we er weer met ons pop up concertcafe.

St. Patrick’s Day wordt ook in de Nederlandse horeca populairder en steeds vaker gevierd. Ook in 2019 kleuren veel zaken op zondag 17 maart groen, zo ook in Hengevelde bij de Gebrande Waateren! Vanaf 15.00 uur met volop Guinness, Kilkenny en Ierse hapjes en een hoop gezelligheid!
St. Patrick's Day (Lá Fhéile Pádraig) is de Nationale Feestdag van Ierland, jaarlijks op 17 maart. Herdenking van Saint Patrick, de belangrijkste heilige van Ierland. Een dag waarop Ieren over de hele wereld een cultureel feestje vieren.

Maak nu bij aankoop van een krat Grolsch pijpjes of beugels kans op deze spotlight! Doe de kassabon in de box bij de kassa en win!

9 maart presenteert Rockpalast een speciale ode to rock, tijdens deelname aan  “Bar Take Over” bij Café het Kooltje in Hengevelde. De bar krijgt hiervoor een speciale rock over, zodat niets in de weg staat voor een avond knallende rocksongs. Iedereen die op de eerste editie geweest is, weet wat we bedoelen, say no more. Ben je hongerig naar rock, en je maag begint op te spelen. No worries, beer, boose & speciale rockbites worden tussendoor geserveerd. 9 maart vanaf 21.30 gaan de amps aan, don’t miss it.  21.30 – 00.00 clips & bottleneckrockers.  00.00 – 00.15 presentatie Rockpalast 2019. 00.15 – 02.00 clips & bottleneckrockers. De beste rocksongs komen op deze avond voorbij zowel live and on screen. Special quest zijn deze avond  The Bottleneck Rockers. 2 doorgewinterde rockkeerls die de avond volspelen met de beste nummers, akoestisch gebracht. 2 live sessions om te knallen.

Nog ‘twee stoelen’ vrij in Hengelandt

  • vrijdag, 08 maart 2019 06:21

“Kom jij op vrijdag tussen de middag een visje met ons eten?”, roepen de ondernemers vanuit het markante bedrijfspand aan de Goorsestraat 10. In het voormalige ‘bankgebouw’, waarvan tot 2016 één bedrijf gebruik maakte, zijn inmiddels negen ondernemers gevestigd. Van advocatenkantoor en letselschadespecialisten tot reclamebureau en van coach tot consultant. Pandeigenaar Harrie Ottenschot besloot enkele jaren geleden om een businesscenter van het complex te maken en gaf het de naam Hengelandt. Hij is positief verrast over de ontwikkelingen in zijn pand. “Natuurlijk hoopte ik de kantoorruimtes binnen afzienbare tijd te verhuren aan verschillende ondernemers en zag ik de netwerkmogelijkheden als meerwaarde voor hen, maar dat zij het onderling zo fijn hebben en zelfs gezamenlijk projecten oppakken,… daar had ik geen rekening mee gehouden. En juist dát is waar ik zelf ook het meest van geniet.” Aanvankelijk was hij van plan alleen de begane grond te verhuren, maar inmiddels is ook de etage al bijna vol. Alleen aan de voorzijde van het pand, zijn nu nog twee kantoren vrij. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op www.hengelandt.nl of bellen voor bezichtiging met Harrie Ottenschot via; 06 53147455

Al een geruime periode heeft Taxi ter Doest getest met het online ticketsysteem op diverse routes vanaf de Achterhoek naar Dieka en dit werkt goed. Nu wil het vervoersbedrijf voor evenementen ook een online kaartverkoop starten. Dit heeft meerdere redenen. Raymond ter Doest:"Zo weten wij tijdig hoeveel personen er op het afgesproken tijdstip op elke instapplaats staan, iedereen kan voor zichzelf boeken dus geen verwarring over de opgave, sneller instappen, iedereen heeft betaald alleen scannen/controleren en klaar, geen verwarring over de reistijden, alles staat op de ticket. Tickets kunnen gescand worden vanaf je mobiel (accu vol voor vertrek), de voorverkoop is straks goedkoper dan bij instappen betalen". 
Ticketverkoop van taxi's naar het carnaval in Albergen is al mogelijk. Dit kan via www.ter-doest.nl/reserveren-ticket . Ter Doest ziet de reserveringen graag (tijdig) tegemoet, dan kunnen zij het vervoer weer goed organiseren. Let op, de online ticket verkoop Zwarte Cross volgt eind maart van dit jaar.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren