vrijdag, 18 september 2020 19:52

HEBO bestaat 40 jaar!

HEBO bestaat 40 jaar. En ondanks dat Norbert het complete feestweekend heeft moeten annuleren, hebben we er als personeel wél aandacht aan geschonken.
En dat had hij niet verwacht. Hij werd compleet door ons verrast en dat werd gewaardeerd. En dat verrassen gaan we nóg een keer doen, door een artikel te laten plaatsen op WegdamNieuws.

Marinus Kuipers was een ondernemende man. Nadat hij zijn bruidsmodeatelier Très Chic had opgericht en later ook met Bouwbedrijf Hengevelde was gestart heeft hij in 1980 vanuit het bouwbedrijf een (prefab) kozijnenfabriek opgericht: HEBO Kozijnen.
Inmiddels zijn we 40 jaar verder. Jaren waarin HEBO in alle opzichten flink is gegroeid. Nadat eind jaren ’80 zoon Norbert Kuipers in de zaak kwam werken, heeft Marinus zijn HEBO medio jaren ’90 volledig aan hem overgedragen. Norbert heeft de groei nog wat verder uitgebreid. En dat is inmiddels te zien aan zowel de Eeftinkstraat als aan Het Wegdam, waar de laatste jaren heel wat extra productie-, kantoor- en opslagruimte is verrezen.
Afgelopen december kondigde Norbert Kuipers een ‘jubileumjaar’ aan bij zijn personeel. Want 40 jaar HEBO, dat laat je niet zomaar voorbijgaan. Daarnaast werd er volop gebouwd aan een nieuw kantoorpand dat een grootse opening verdiende. En dus werden er feesten gepland voor 18 en 19 september, een Open Bedrijvendag zou op 20 september 2020 gehouden worden. Een weekend om nooit te vergeten, dat zou het worden.
En toen kwam het Coronavirus en heeft Norbert Kuipers moeten besluiten alle festiviteiten te annuleren. Een flinke domper, maar het kon nu eenmaal niet anders in deze coronatijd.
Desondanks bestaat HEBO nu wél 40 jaar. En dat wil het personeel niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben zij gemeend om de familie Kuipers en daarmee het bedrijf HEBO een blijvend geschenk aan te bieden in de vorm van een klok met daarop de beeltenissen van zowel directeur Norbert Kuipers als zijn vader - en HEBO oprichter - Marinus Kuipers.

De Opel Combo wint de prestigieuze titel Bestelauto van het jaar. Op de foto Robert van Deventer: "De vakjury heeft op 16 september onthuld dat onze Opel Combo de beste is in het segment bestelauto. Wilt u ook de mogelijkheden van de Opel Combo ervaren kom dan langs in onze vestigingen Lochem, Haaksbergen of Hengevelde. De koffie staat klaar!"

Op vrijdag 4 september heeft HEBO afscheid genomen van Erik Regterschot, die met zijn ruim 66 jaar mag gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Erik is door Norbert Kuipers en zijn naaste collega’s nog eenmaal in het zonnetje gezet tijdens een gezellige receptie met een aantal collega’s en zijn familie. In verband met de Coronamaatregelen konden helaas niet alle collega’s voor de receptie uitgenodigd worden.

donderdag, 03 september 2020 18:37

Hoe een foutje toch een groot succes kan worden!

“Bij deze wil ik iedereen bedanken wie mij geholpen heeft om van ‘mijn’ druiven af te komen! Ze kwamen uit Rijssen, Almelo en noem maar op! Echt fantastisch! In totaal 330 bakken met druiven in amper twee dagen! Duizendmaal dank! En:
Stefan Hemel en Carla Hemel: BEDANKT VOOR DE LEKKERE TAART...

De aanleiding was:

LET OP: VACATURE REEDS INGEVULDBakkerij Nollen is per direct op zoek naar een inpakmedewerker voor 24 uur per week bij de hoofdvestiging Het Wegdam in Hengevelde. Check hieronder de vacature en reageer!

Wat ga je doen?

Als inpakmedewerker ben je bezig met het inpakken van broodjes. Maar ook het klaarzetten van bestellingen, schoonmaken en eventueel het vervoeren van bestellingen behoren tot je takenpakket.

Wat wij bieden?

 • Salaris conform cao bakkersbedrijf
 • 20% personeelskorting op alle heerlijke producten van bakkerij Nollen
 • Werken in een gezellig en flexibel team
 • Werken in een familiebedrijf
 • Regelmatig leuke personeelsfeestjes
 • Nachttoeslag van 34% tussen 18:00 uur en 06:00 uur

Wat wij vragen

 • Je bent doordeweeks 24 uur beschikbaar
 • Tijden van 13.00 uur tot 21.00 uur en 03.00 uur tot 12.00 uur
 • Je bent stressbestendig en flexibel
 • Lang staan, lopen en tillen is voor jou geen enkel probleem
 • Je bent minimaal 16 jaar

Wie zijn wij
Bakkerij Nollen is een ambachtelijke bakkerij waarbij al het brood en banket op traditionele en ambachtelijke wijze wordt bereid met pure ingrediënten. We zijn een familiebedrijf die al drie generaties wordt doorgegeven van vader op zoon. Anno 2020 telt bakkerij Nollen 16 winkels in Twente, de Achterhoek en Salland. De centrale ambachtelijke bakkerij is gevestigd in Hengevelde. Daarnaast levert Bakkerij Nollen de lekkerste producten ook aan verschillende supermarkten en horecagelegenheden in de regio.

Solliciteren en sollicitatieprocedure
Herken jij jezelf in de hierboven genoemde punten? Vul dan het contactformulier in en solliciteer direct. Of stuur je CV en motivatie naar vacature@bakkerijnollen.nl.

Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging als de sollicitatie in goede orde is ontvangen. Binnen twee weken ontvang je een reactie. Je persoonsgegevens zullen maximaal 4 weken worden bewaard.

Heb je nog vragen na het lezen van de vacature? Neem dan contact met ons op via 0547-760005 en vraag naar Sharon Keizer, onze HR-medewerker.

Pagina 1 van 207