Een ware Jaafil dag heeft victorie gebracht

De gebroeders Jaafil hadden vanmiddag op het sportpark Rupertserve een groot aandeel in de 4-0 overwinning tegen Luctor et Emergo uit Almelo. W.V.V.’34 leverde een grootste teamprestatie door in de 90 minuten speeltijd weinig tot niets weg te geven, veel druk te zetten en vier keer te scoren. Matchwinnaar met twee assists en een doelpunt Mahmoud Jaafil:”Een heerlijke overwinning! Vanaf de start waren we scherp en pakten we ze goed aan, we hebben 90 minuten druk vooruitgezet. Hierdoor kregen we de kansen om 4x te scoren!”

De maker van de 1-0 Lars Aarnink

Na amper 10 minuten was het al raak voor de thuisploeg: Mahmoud Jaafli wist de goed weglopende Lars Aarnink te lanceren die uitermate koel met de buitenkant wreef de Almelose doelverdediger wist te verschalken. Even later was het Mahmoud zelf die kort over de middellijn diep gestuurd werd. Vanaf de achterlijn wist hij de inlopende Gijs Pierik op zijn wenken te bedienen. Van dichtbij kon hij de bal vrij binnenkoppen en zo stond na 16 minuten spelen de 2-0 al op het scorebord.

Gijs Brummelhuis kan terugkijken op een prima wedstrijd

Een kleine 10 minuten later was het de beurt aan die andere Jaafil die daarmee zijn derde maakte in twee wedstrijden: Vanaf zo’n 17 meter krulde hij de bal in de bovenhoek waarmee de wedstrijd op tijd in het bekende slot ging. Dit was tevens de ruststand.
Na de thee probeerde Luctor et Emergo druk vooruit te zetten maar WVV wist zich daar vrij eenvoudig onderuit te voetballen. Rond de 61e minuut maakte Mahmoud zelf aan alle illusies een eind. Na een ‘geweldige’ assist van Remi Leferink wist hij de verre hoek te vinden en bracht daarmee de eindstand van 4-0 op het formulier. (ZIE DIT FILMPJE)

In de slotfase kwamen Sem Kuipers, Thomas Wegdam en Valentijn Rupert binnen de lijnen. Het spelbeeld veranderde echter nauwelijks, WVV creëerde enkel mogelijkheden, Luctor weinig tot niets.

Wouter Roescher werd bijna bij de neus genomen.....

Gijs Pierik, de man van de 2-0