vrijdag, 18 oktober 2019 18:05

M. Keizer Schildersbedrijf Eredivisie: Harrie Averdijk ontkomt niet aan favorietenrol

Geschreven door

Harrie Averdijk stond in de beginronde aan kop, en eind september was hij terug waar hij begon: op plek 1. Dat hij geen eendagsvlieg bewijst Harrie wel, want na 9 speelronden Eredivisie is er niemand die meer punten pakte. Zelfs een 15e plek in de weekscore bracht de outsider voor de overwinning niet van de koppositie af. Harrie wordt overigens op de voet gevolgd door Jos ter Haar, die al zijn naam al op de wisselbeker bokaal heeft gezet. Laatstgenoemde was overigens de weekwinnaar, hetgeen Jos van de 3e naar de 2e plaats bracht in het algemeen klassement. Dit weekend gaan we verder met speelronde 10 waarin Twente het opneemt tegen Willem II, Heracles op bezoek gaat bij Feyenoord en Mike te Wierik Sparta ontvangt in Groningen. Hieronder de stand:

scor1

scor2
scor3

scor4

scor5

Laatst aangepast op vrijdag, 18 oktober 2019 18:26
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.