zaterdag, 19 oktober 2019 06:13

W.V.V.’34 thuis tegen Reutum: ’We hadden 2 punten meer moeten hebben’

Geschreven door
De 3-1 van Wouter Horstink afgelopen seizoen De 3-1 van Wouter Horstink afgelopen seizoen
De laatste thuiswedstrijd tegen Reutum is nog geen half jaar geleden: 4-1 overwinning, ‘WVV geeft les in effectiviteit middels hattrick Wouter Horstink’ was op zondag 5 mei te lezen op deze site. W.V.V.’34 heeft vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen vv Reutum over 90 minuten gezien 3½e kans gehad en wist daarmee de wedstrijd in een 4-1 overwinning om te zetten. Martijn Baas, waarom blijft WVV zondag ongeslagen?
“Wij blijven ongeslagen omdat het team gewoon goed in elkaar steekt; we geven weinig kansen weg en creëren er veel als team. Dit heeft mede te maken met dat de opbouw wat beter verzorgd is dan afgelopen seizoen. De start is goed, al hadden we wellicht 2 punten meer kunnen hebben. We willen graag deze lijn vervolgen met een overwinning op Reutum!”
De wedstrijd op het sportpark Rupertserve begint om 14.00 uur onder leiding van de heer G Wesselink

reu 4

Laatst aangepast op vrijdag, 18 oktober 2019 18:15
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.