zondag, 15 september 2019 22:06

P.V. De Witpen: Gerard Wielens wint laatste vlucht vanuit Niergnies

Geschreven door
Zaterdag 14-9 was alweer de laatste vlucht van het seizoen. De duiven kunnen nu beginnen aan de rui zodat ze volgend seizoen weer fris en met een nieuw verenkleed aan de start kunnen verschijnen.  Eerst nog een keer de 330 km vanaf Niergnies ( België ) afleggen en dat ging niet vanzelf met een Oost Noordoosten wind. Het was een jonge duif van Gerard Wielens die de rest ruim voor bleef en om 13.36.28 weer terug was op het hok. Deze had gemiddeld bijna 72 km per uur gevlogen .
De eerste 10 waren als volgt
1-5-7-8- Gerard Wielens
2-6-9-10 Jan Rupert
3-4 Rudie/ Stan ten Thije

Eindstand natour
Onaangewezen
1 Jan Rupert
2 Rudie/ Stan ten Thije
3 Hennie Averdijk
Aangewezen
1 Jan Rupert
2 Hennie Averdijk
3 Gerard Wielens
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.