zondag, 15 september 2019 17:21

Jeugdspeler Thomas Wegdam gooit wedstrijd in het slot

Geschreven door
Uitblinker Lars Aarnink Uitblinker Lars Aarnink

W.V.V.’34 heeft vanmiddag in Lochem met 2-4 gewonnen. Na een 0-2 voorsprong werd het in de 2e helft nog weer gelijk. Invaller en jeugdspeler Thomas Wegdam maakte in de 84e minuut aan alle illusies een einde in en tegen Lochem. Thomas:” Na goed rondspelen achterin, ging de andere invaller Tom Brummelhuis diep als linksback. Vervolgens kwam ik voor de goal en was ik net iets eerder dan de keeper en schoot hem erlangs!”
WVV werd van meet af aan gedwongen om het spel te maken, sportclub Lochem zakte in. De Hengeveldenaren speelden met geduld en probeerden al voetballend tot oplossingen te komen. Het goede spel in de eerste helft werd beloond nadat Dani Morsink Lars Aarnink fraai diep stuurde, deze ronde het buitenkansje af in de korte hoek: Ruststand een dik verdiende 0-1. Pas in de 70e minuut viel de 0-2:

lochem 2
Aanvoerder Gijs Pierik in actie

Het was Wouter Horstink die zijn ‘spitsengoal’ maakte op aangeven van de man in vorm Lars Aarnink.

De 1-2 was er een om door een ringetje te halen: Een schot vanaf de middellijn, keeper Tom Pierik: ”Tja, hij krijgt de bal in de kluts mee en haalt m opeens aan en schiet hem fantastisch binnen. Wel jammer maar een zeer mooie goal”.
Het was echter Thomas Wegdam in de 84e minuut en even later Lars Aarnink die de verdiende overwinning veilig wisten te stellen.

Met de 5-1 overwinning van sv Delden op sportclub Neede is WVV echter uitgeschakeld in het bekertoernooi.

lochem 1
De 'no look' pass van Gijs Brummelhuis.....

Laatst aangepast op zondag, 15 september 2019 18:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.