Cupido wint met 4-0 van koploper Isivol

Cupido wint van koploper! Op vrijdag 31 oktober was het dan zo ver, de dames van volleybalvereniging Cupido speelde tegen de koploper van de poule Isivol D1 uit de Hoeve. Speelster Jolijn Rotink:”We hadden ons goed voorbereid op deze spannende strijd. Na een goede peptolk van trainer Theo Veldhuis kon de wedstrijd beginnen. We begonnen de eerste set als een echt team. Deze set ging erg gelijk op. We wisten aan het eind op voorsprong te komen en de deze set met 26-24 binnen te slepen. Vol goede moed gingen we verder met set 2. En deze wonnen we wederom en nu met 25-16!”De derde set kwam Isivol lekker in de wedstrijd, maar de Wegdamse dames lieten zich daar niet door opjagen.

Na een paar mooie opslagen van Jolijn Rotink, wisten ze zich weer te herpakken en wonnen deze set met 25-16! “Ondanks dat de overwinning al binnen was, wilden we natuurlijk voor de 5 punten gaan. Door goede teamwork en lekkere aanvalletjes van Rowan Berg, hebben we deze set ook gewonnen!”aldus Jolijn.Mini's van de week waren Marit ten Heggeler en Roos Tuinte, dames bedankt namens Cupido!