W.V.V.’34 laat zich verrassen in de extra tijd; debuut Tim Kuipers

W.V.V.’34 heeft vandaag op sportpark het Rupertserve de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld tegen Witkampers uit Laren dat uitkomt in de derde klasse C. Beide formaties speelde met veel invallers waarbij Tim Kuipers vandaag zeer verdienstelijk zijn debuut maakte in de hoofdmacht.  Hamoudi Jaafil was na 15 maanden weer van de partij, centrale verdediger Tom Brummelhuis was na 5 jaar weer terug op het oude nest.
Na een fout in de laatste linie (Tom Brummelhuis) kwamen de Hengeveldenaren na 25 minuten op 0-1 achterstand, dit werd in de 39e minuut fraai rechtgetrokken door Lars Aarnink. Kort voor de thee was het Wouter Horstink die de 2-1 op zijn naam schreef. In de extra tijd van de tweede helft was het een frommelgoal die de eindstand van 2-2 op het scorebord bracht. Trainer Roy Workel:

“Het was een nuttige oefenpot vandaag. Het was niet altijd goed maar voor een 1ste wedstrijd met vele wisselingen kan ik wel mee leven”.

Hamoudi Jaafil oogde fit

De veelvuldig coachende Tom Brummelhuis was nadrukkelijk aanwezig

De maker van de 2-1 Wouter Horstink in actie en de goed leidende Marc ten Heggeler zag dat het goed was