W.V.V.’34 verliest laatste wedstrijd

W.V.V.’34 kreeg de eerste mogelijkheid vandaag middels een bal op de lat van Lars Aarnink maar kwam in de 21e minuut toch op achterstand. Middels een razendsnelle omschakeling waarbij de Wegdammers verzuimden door te dekken werd een vloeiende aanval afgerond. WVV twijfelde te vaak in de opbouw hetgeen vertragend werkte in de opbouw waarna men verzandde in tikkies breed en terug. Met een 1-0 achterstand werd uiteindelijk de kleedkamer opgezocht. Kort na rust maakte de 16 jarige Lars Escher zijn debuut en WVV 1 en amper 10 seconden later werd de bal onhoudbaar bij de eerste paal binnengekopt. In de daaropvolgende aanval miste Wouter Horstink na een overtreding op Mahmoud Jaafil een strafschop.
Tien minuten later ging de wedstrijd in het slot: na een goede dribbel werd de bal fraai ingeschoten en was het 3-0.

Het debuut van Lars Escher

In de 75e minuut was het Lars Aarnink die nog op fraaie wijze de 3-1 en dus de eretreffer op het scorebord bracht. Gijs Pierik had in de 90e minuut de aansluitingstreffer op zijn schoen maar de doelpoging was te zwak om gevaar op te leveren.

Zo ging de laatste wedstrijd van het seizoen verloren met 3-1.