Gelijkspel W.V.V.’34 maximum haalbare, Tom Grobben klasse

W.V.V.’34 heeft vandaag middels een 0-0 gelijkspel het maximale eindresultaat weten te behalen tegen de Tukkers uit Albergen. Het eerste kwartier van de thuiswedstrijd ging gelijk op met amper gevaarlijke momenten voor de beide goals. Daarna nam de Tukkers het heft in handen, W.V.V.’34 kwam onder druk te staan en dat leed veelvuldig tot snel balverlies. Ondanks een handvol mogelijkheden voor de Tukkers was de ruststand 0-0.

In de tweede helft waren beide teams niet in staat om tot goede kansen te komen, de eindpass was te vaak matig. Uiteindelijk hadden beide teams vrede mer het doelpuntloze gelijkspel. Trainer Roy Workel: “Dit geeft na vorige week natuurlijk wel een goed gevoel. Het was weliswaar geen beste wedstrijd, maar als je bijvoorbeeld zie hoe Tom Grobben de 90 minuten volmaakt en zich staande houdt, is dat grote klasse! Complimenten aan het jonge elftal!”