donderdag 18 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC ontvangt vanavond de nummer 1

  • zaterdag, 16 maart 2019 18:07
  • Geschreven door 

WHC speelt vanavond een thuiswedstrijd tegen Lettele. De ploeg van Herman Keppels  zijn compleet op Jolien ten Thije na, zij zit al een tijdje met een vervelende blessure en zal helaas dit seizoen ook niet meer in actie komen. Trainer van WHC Herman Keppels: “Vanavond spelen we tegen de koploper. Kijken wat het wordt en of we voor een stunt kunnen zorgen. We zullen echt top moeten spelen en hun een iets mindere dag hebben. We zullen zien waar we naar 60 min spelen staan!” Het duel in De Marke begint om 19.30 uur.

Laatst aangepast op zondag, 17 maart 2019 00:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren