W.V.V.’34 wint verdiend van Losser: 3-0

W.V.V.'34 heeft vanmiddag een verdiende overwinning geboekt in eigen huis. Tegen laagvlieger Losser, de ploeg van Gerard Bos, werd het 3-0 na een 2-0 ruststand.W.V.V.'34 liet van meet af aan zien dat er weinig te halen viel voor de gasten uit Losser. Na 7 minuten kreeg de ploeg van Roy Workel al levensgrote kansen via Randy Smit (één op één) en Martijn Baas uit de daaropvolgende corner. In de 16e minuut werden er dan wel spijkers met koppen geslagen door de thuisploeg. Wouter Horstink werd gevloerd in de 16 waarop Wouter Roescher de penalty benutte. Wouter Horstink kreeg na een half uur spelen ook nog een kans om zelf te scoren, maar de voorzet van Mahmoud kon hij niet goed genoeg verwerken. Enkele minuten later was het dan toch raak voor de groengelen. Martijn Baas scoorde uit een rebound van een poging van Gijs Pierik, die een zeer sterke wedstrijd speelde.W.V.V.'34 hield druk en opnieuw Wouter Horstink kon scoren, maar de keeper van Losser redde zeer knap. 2-0 was ook de ruststand.

Na rust leek W.V.V.'34 op de aanvallende voet verder te gaan, maar uit het niets schoot Losser de bal op de paal. W.V.V.'34 werd even wakker geschud en hield hierna de verdediging beter dicht. Dit onder leiding van Bas Assink en Remi Leferink die samen zeer verdienstelijk speelden. Na een uur spelen was het toch raak voor Wouter Horstink. Zijn inzet werd beloond en met de 3-0 was de wedstrijd definitief in het slot.
Losser leek het te laten lopen, maar ondanks enkele kansen kwamen de gasten in de slotfase toch meer tot aanvallen. Op het middenveld kwam er veel ruimte waardoor er de laatste tien minuten van het ene doel naar het andere doel werd gevoetbald. Geen van de ploegen kwam meer tot scoren, maar Roy Workel had nog wel de kans om jongelingen Imko Stortelder en Valentijn Rupert speelminuten te gunnen. Vooral de laatste kreeg enorm veel coaching van Roy Workel. Al met al een belangrijke overwinning voor Roy Workel waardoor hij zich weer kan richten op de subtop en vooralsnog afstand neemt van de onderste regionen.