zondag, 13 januari 2019 15:40

Ballenwedstrijd Het Simmetje Diepenheim 2019

Geschreven door

Zondag 13 januari 2019 is de ballenwedstrijd voor leden van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan het Twentekanaal bij de Moggezompsbrug (richting Goor) te Lochem. De opkomst (5 vissers en een enkele kwam kijken) viel tegen. Het weer was slecht met veel regen. Met een graad of 7 boven nul met een beetje wind erbij, was het toch nog redelijk te vertoeven aan de waterkant. Er werden door 4 vissers toch 1 of meerdere vissen gevangen. Het mocht de pret niet drukken, want deze gezellige vismorgen werd rond 11.00 uur onderbroken door de eigen catering, die de vissers trakteerden op een heerlijke warme bal gehakt en een lekker borreltje om te toosten op een mooi en visrijk 2019.

Opgelet!!!!!

Donderdag 21 maart 2019 wordt de jaarlijkse ledenvergadering van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden om 20.00 uur bij camping eetcafé de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim.

De 1e viswedstrijd van de zomercompetitie van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim begint op zondag 7 april 2018 aan het Twentekanaal bij de Moggezompsbrug (richting Goor) te Lochem en niet aan het Twentekanaal bij Intratuin zoals vermeld staat op de wedstrijdagenda. Aanvang en loting: 6.45 uur aan het water. Er wordt gevist van 7.30 uur t/m 11.30 uur.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.