zondag 16 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC speelt vanavond de derby tegen Bentelo: "Tijd om weer eens punten te pakken"

  • zaterdag, 12 januari 2019 14:53
  • Geschreven door 

WHC speelt vanavond een bijzondere wedstrijd, het ontvangt namelijk Bentelo 2, altijd een bijzondere wedstrijd. In oktober van het afgelopen jaar werd de uitwedstrijd gespeeld, toen werd met 15-19 gewonnen. Voor trainer Herman Keppels wordt het de laatste derby, hij koos ervoor om WHC al na één jaar te verlaten, hij gaat naar Borhave. Hoe reageerde de groep op je aankomende vertrek? "De speelsters vinden het allemaal heel jammer en waren het liefst nog sowieso en jaar doorgegaan, maar snappen mij ook wel." Terug naar de wedstrijd van vanavond, hoe kijkt Herman hier naar?

"Het wordt voor ons tijd om weer eens punten te pakken. De uitwedstrijd tegen Bentelo hebben we terecht gewonnen en als we datzelfde vanavond ook op de mat kunnen leggen én zoals we vorige week hebben gespeeld hebben, dan ben ik er ook van overtuigd dat de punten in Hengevelde blivjen. maar een derby is toch een iets andere wedstrijd dus we zullen het gaan zien vanavond. Het duel in De Marke begint om 19.30 uur.

Laatst aangepast op zaterdag, 12 januari 2019 14:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren