Cupido wint met 4-0 maar verliest speelster met hersenschudding

Cupido is de tweede helft van het seizoen met een knaller begonnen met een 4-0 winst op devoko. De eerste set begonnen de dames wat langzaam, de motor moest even opstarten, maar met een paar mooie ballen kwamen we op gang. De voorsprong gaf Cupido niet meer weg en dit resulteerde in het winnen van de set (25-11). Tweede set begonnen de dames met een voorsprong door de goede services van Lotte Rotink. Door goed samenspel van de Hengeveldse volleybaldames en een goede verdediging van Meike Cent wonnen ze ook deze set met een ruime eindstand van 25-17.

De derde set begon Manou Lammersen als set upper, gelukkig hoefden de Hengeveldse dames hier maar even aan te wennen en ging het net zoals de eerste en tweede set weer erg goed. omdat Janne Lettink uitviel met een hersenschudding nam Anouk Beuvink deze plaats in. Zij deed dit erg goed en wist ze haar puntjes zeker binnen te halen. Ook deze set werd ook gewonnen met 25-16. Cupido zette de lijn voort en gaf ook de laatste hand niet meer uit handen, het werd 25-17. De dames: "Nu laden we ons weer op voor de volgende wedstrijd die wordt gespeeld op vrijdag 18 januari in Losser om 19.00 uur.