WVV’34 krijgt te weinig, zuiver doelpunt afgekeurd

De wedstrijd WVV’34 – Saasveldia eindigde vanmiddag in 0-0 en dat was precies wat de ploeg uit Saasveld ambieerde gezien het spelbeeld. Het zakte massaal in bij balbezit van de thuisploeg en speelde zo veelvuldig met 9 á 10 man achter de bal. Saasveldia creëerde dan ook bar weinig en kreeg na ruim een uur spelen de eerste en laatste mogelijkheid. WVV daarentegen was een aantal keren dichtbij een treffer waarbij de arbitrage niet altijd in Wegdams voordeel uitviel. Kort voor rust had de bal na een overtreding op Wouter Horstink zo maar op de stip gekund (Wouter:”Ja hij kan hem geven. De verdediger zet zijn voet voor de bal op het moment dat ik wil schieten en daarmee blokte hij mijn voet”) en kort voor tijd werd een zuiver doelpunt afgekeurd. (Zie DIT FILMPJE)
Trainer Roy Workel, een tegenstander die voor een punt kwam vandaag?

“Ja ze hebben veel op eigen helft gevoetbald. Over de hele wedstrijd gezien hebben zij 1 kans gehad. Na drie nederlagen vind ik dat de groep het goed heeft opgepakt. We hebben kansen gecreëerd alleen geen doelpunt helaas. Tenminste op het eind nog is er wel een 100% doelpunt gemaakt maar de scheids kon het niet zien. De keeper van Saasveld zei dat hij erin zat, dus dat is wel zuur helaas”.

Bij Saasveldia stond een Hengeveldse speler in de opstelling, aanvoerder Robin Rikkert, de vriend van Judith de Witte mag zich al een tijdje Wegdammer noemen.

Mahmoud Jaafil had de 1-0 op zijn schoen kort voor tijd