WHC verliest onnodig in eigen huis

WHC heeft vandaag in eigen huis een onnodige nederlaag geleden tegen ESCA uit Arnhem. Het werd 19-21 in Sporthal de Marke. Trainer Herman Keppels was dan ook ontstemd maar gelukkig bereid te vertellen hoe het duel is verlopen: "We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen met 3-1 voor. Op dat moment misten we vijf open kansen voor doel en had de wedstrijd al gespeeld kunnen zijn. Echter werd het daarna minder en minder. Veel technische fouten en we gingen in het slome tempo van ESCA mee spelen. Ruststand 8-11. In de rust de zaken besproken om meer tempo te gaan spelen en meer van afstand te schieten. We kwamen toch slecht uit de kleedkamer en vervolgens op zeven doelpunten achterstand. De laatste 10 minuten vonden we wel in één keer de geest en kwamen we nog terug tot twee goals achterstand maar helaas kwam het te laat." Hierdoor verloor WHC net als vorige week een competitiewedstrijd.