maandag, 15 oktober 2018 19:17

Bladblazer gestolen, wie weet meer? (update)

Geschreven door

Vanavond tussen 18 en 18.45 uur is er een bladblazer gestolen aan de Van den Brinkstraat. De buurman van de eigenaar had de bladblazer even geleend en achter het huis gezet. Toen even later bleek dat de bladblazer er niet meer stond, gingen de alarmbellen rinkelen bij de eigenaar. Heeft iemand wellicht iets gezien, of iemand met een bladblazer zien fietsen dan graag even een mailtje naar redactie@wegdamnieuws.nl, dan brengen wij u in contact met de eigenaar.

De bladblazer op bovenstaande foto is een vergelijkbaar model.

Update: De bladblazer is terecht, hij stond een paar huizen verderop!

Laatst aangepast op maandag, 15 oktober 2018 19:42
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.