Eerste fase voorbereiding er bijna op, vanavond wacht nog Juventa thuis

Onder tropische omstandigheden is voor WVV 1 het seizoen 2018-2019 twee weken geleden alweer van start gegaan. Vanavond om 18.00 uur spelen de mannen van het eerste elftal thuis tegen Juventa uit Wierden dat afgelopen seizoen degradeerde uit de derde klasse. Trainer Roy Workel: ”We hebben een prima eerste trainingsweek gehad ondanks de hitte. Door de vakantie en blessures trainen de eerste 2 weken van de voorbereiding Lars Keizer van de onder 19 mee en twee van het 2e elftal; Thijmen Walhof en Jord Bouwmeester. (Zie foto’s bij lees meer) We trainen op dit moment met 17 spelers en 3 keepers dus we kunnen daardoor genoeg doen in de eerste 2 weken. Afgelopen zondag hebben we al een oefenwedstrijd gespeeld tegen Udi Enschede 1-1.
Deze week hebben we ook weer twee keer getraind en dan volgt zaterdag 4 augustus nog een oefenwedstrijd tegen Juventa Wierden in Hengevelde om 18.00. Na deze wedstrijd sluiten we de eerste periode af. 

Links Jord Bouwmeester in duel met met Thijmen Walhof, Rick Baas kijkt toe 

De training wordt hervat op dinsdag 21 augustus en dan hebben we de eerste oefenwedstrijd staan op zaterdag 25 augustus tegen het tweede elftal van HSC’21 2. Dit wordt gespeeld in Haaksbergen om 18.00 uur.

Tropische omstandigheden, 3e van rechts Lars Keizer

De rest van de voorbereiding ziet er volgt uit: 31 Augustus Hoftoernooi bij Hector Drie bekerwedstrijden met op dinsdag 4 september Delden thuis, 9 september Manderveen uit en op 15 september GFC uit Op dinsdag 11 september hebben we een oefenwedstrijd staan tegen ON Almelo in Hengevelde om 20.00 uur.

De bekerwedstrijden zijn weer 2 mooie Hofderby’s, GFC is natuurlijk geen onbekende voor ons en van Delden en Manderveen weet ik niet zo heel veel van”.

Foto's Jan Schoneveld