donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34 schakelt over op LED-verlichting: "Besparing kan oplopen tot 70%"

  • vrijdag, 03 augustus 2018 05:55
  • Geschreven door 

De oplettende passant zag al dat er druk werd gewerkt rondom het hoofdveld van WVV'34. Het sportpark dat niet zo gek lang geleden al werd verduurzaamd door zonnepanelen op het dak van de kantine te plaatsen, is nu ook verrijkt met energiezuinige LED-verlichting. Alle lichtmasten werden onder handen genomen en voorziening van het zuinige systeem geleverd door Installatietechniek Semmekrot. Voorzittter Maurice Workel van WVV'34 hierover: "De besparing is minimaal 30%, maar als je nu kan werken met gedeeltes die ingeschakeld worden en trainen op een lager lichtniveau kan de besparing oplopen tot 70%. Hiermee zijn we nu in energie bijna helemaal zelfvoorzienend geworden. De LED-verlichting is grotendeels betaald uit eigen middelen." Hieronder enkele foto's:

ledver1

ledver2

lichmt

Laatst aangepast op donderdag, 02 augustus 2018 18:29
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren