Clubkampioenen dubbel Wegdamse TC bekend

Afgelopen twee weken werd op de tennisbanen van de Wegdamse TC gestreden om de titels clubkampioen dubbel 2014. Dat het goed gaat met het ledental van Wegdamse TC was goed te zien aan de vele (en ook nieuwe) koppels die zich hadden ingeschreven. Van maandag 8 september tot en met vrijdag 19 september werden de poule wedstrijden gespeeld waar al vele spannende partijen werden gespeeld en na de tijd veelvuldig gebruik werd gemaakt van het verwarmde terras tot in de late uurtjes. Op zaterdag 20 september werden de halve finales gespeeld. Hier bleek wel dat de halve finalisten zich terecht hadden geplaatst voor deze strijd. Er moesten veel drie setters aan te pas komen om de uiteindelijke finalisten te kunnen verwelkomen. Deze troffen elkaar afgelopen zondag onder het toeziend oog van de vele toeschouwers op de baan.

De Finale dames B ging tussen Catherina Bijen –Thea Assink / Merlinde ten Heggeler – Inge Rupert. Hier kwam naar voren dat leeftijd geen rol speelt bij tennis, want Catherina en Thea wisten de partij te winnen met 6-4 / 6-4. Bij de Dames A ging de finale tussen teamgenoten Maria Brummelhuis – Celeste Pelle / Carla Aarnink – Jose Blokhorst. Hier ging de winst naar Maria en Celeste met 6-3 / 6-1.

De Finale heren B kon door familieomstandigheden niet gespeeld worden, waardoor Jan Pigge en Henri Haverkort zich tot kampioen gekroond zagen worden. Deze heren hadden tot en met de halve finale al echter al wel een mooi visitekaartje achter gelaten. Dennis en Wilbert ten Thije troffen in de finale van de heren A Robert Vervloet en Marco Bastiaanssen, welke zich na een paar jaar afwezigheid weer een plek in de finale hadden verworven. Dit was echter ook het eindstation voor Robert en Marco, want de Broers ten Thije wisten de finale te winnen met 7-6 / 6-4.

De finale Mix B ging tussen gelegenheidskoppel Margo Tijhof en John Legtenberg / Ingrid en Henry Haverkort. Deze partij werd uiteindelijk in een lange drie setter gewonnen door Ingrid en Henri met 4-6 / 6-1 / 6-4. De laatste finale van de dag was ook een partij van hoog niveau.
In de finale Mix A troffen Kim Blokhorst en Thijs ter Huurne regerend kampioen Mirjam Nollen en Marco Bastiaanssen. Ook deze partij had drie sets nog om de uiteindelijke kampioenen Kim en Thijs aan te kunnen wijzen, ze wisten te winnen met 4-6 / 6- 0 / 6-3

Bij deze wil de organisatie alle deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers bedanken voor het geweldig verlopen toernooi en de winnaars nogmaals feliciteren met dit geweldige resultaat.