Super seizoen WVV’34 eindigt in mineur

Met de tweede nederlaag op rij, nu met 1-3 thuis tegen Emos uit Enschede is er van een waardig afscheid van de 4e klasse geen sprake. WVV’34 kwam als een komeet uit de startblokken: al in de eerste minuut was het Tom ten Breteler op aangeven van Mahmoud Jaafil de bal tegen de touwen knalde. Hij maakte daarmee de 18e treffer van het seizoen. Dit in een wedstrijd die nergens meer om ging, WVV al kampioen en Emos winnaar van de eerste periode. De beste lansen voor de thee waren voor de thuisploeg: Mahmoud Jaafil, Wouter Horstink en Gijs Pierik, allen vrij voor de keeper maar niet in staat om af te ronden. Na de pauze was het EMOS dat als een komeet uit de startblokken kwam.

Mahmoud Jaafil was dichtbij de 2-0

In 10 minuten tijd was het tij gekeerd door middel van twee vlijmscherpe counters en stonde 1-2 op het scorebord. In de 76e minuut verkeek doelverdediger Wouter Assink op een voorzet vanaf de rechterkant en verwerkte deze in de voeten van de inlopende Enschedese aanvaller: 1-3. In de slotfase was het spelbeeld dat van een zomeravondwedstrijd. Het hoogtepunt van de wedstrijd was voor velen het afscheid nemen van keeper Wouiter Assink, grensrechter Erik Kluin, verzorgster Mariëlle Nijhuis, spits Tom ten Breteler, middenvelder Bas Assink en verdediger Jos ter Huurne.