woensdag, 16 mei 2018 05:29

Even voorstellen: de kersverse nieuwe volleybaltrainer van Cupido Dames 1 Cupido: Dennis Polman

Geschreven door

Mijn naam is Dennis Polman, ik woon in Haaksbergen en ben getrouwd met Merjo. Ik heb twee dochters, Lieke is 17 jaar oud en wil graag fysiotherapeut van FC. Twente worden, zij speelt hockey! Jolein is 2 jaar jonger, is gek van paarden en paardrijden en wil later als dierenarts gaan werken. Ik ben werkzaam als Sales-Engineer bij het Duitse familiebedrijf Pilz en verantwoordelijk voor regio Noord- en Oost Nederland voor wat betreft machineveiligheid. Een aantal bedrijven in Hengevelde kennen mij van deze kant. Hobby’s naast volleybal zijn motorrijden, reizen en videografie/fotografie. In het volleybal heb ik als (mid)speler altijd gezocht naar het hoogst mogelijk haalbare.

Ik ben gek op het volleybal spelletje en heb veel teams doorlopen maar altijd de Eredivisie als focus gehad. Uiteindelijk heb ik bijna 5 jaar op Eredivisieniveau gespeeld. Zoals onderstaand Volleybal CV laat zien heb ik in veel verschillende teams gespeeld door een groot deel van Nederland. Als Trainer-Coach kom ik nog maar net kijken, onder het mom: “Heb zelf veel meegemaakt in de volleybal en wil graag laten zien dat ik dit ook kan!”

IMG 8571

Ik ben ervan overtuigd dat volleybal draait om het teamgebeuren, het voor elkaar willen knokken en tot het uiterste willen gaan. Je moet daarnaast openstaan als team en als speler, om wat te leren en dat wat jij nodig hebt uit die informatie te halen.
Cupido Dames 1 is mijn nieuwe uitdaging voor komend seizoen. Ik heb reeds een aantal wedstrijden gezien en het is een echt team, ze spelen compleet-volleybal wat goed bij mijn visie past voor het vrouwenvolleybal. Rally’s kort houden en veel druk leggen in de serve. Stabiele passing moet dan de basis zijn voor de aanval. Na de goede prestaties van mijn voorganger Ben Trof en als het team compleet blijft denk ik dat we weer gaan meedraaien in de top van de 1ste klasse.
De eerste twee trainingen zijn inmiddels achter de rug. Samen met het team ga ik ervoor!
 
Volleybal CV
2018 – heden      Trainer-Coach Cupido Dames 1 Groenlo, 1ste Klasse;
2017 – 2018        Trainer-Coach vv Grol Dames 1 Groenlo, 1ste Klasse;
2016 – 2017        Trainer-Coach Vrivo Dames 1 Vriezenveen, 1ste Klasse;
2015 – 2016        Trainer-Coach Vrivo Dames 2 Vriezenveen, 2ste Klasse, 
                          Speler-Coach-Trainer Vrivo Heren 1 Vriezenveen, Derde divisie;
2014 – 2015        Speler Vrivo Heren 1 Vriezenveen, Tweede divisie;
2013 – 2014        Speler Krekker Heren 1 Harbrinkhoek, Derde divisie;
2012 – 2013        Speler HAVOC Heren 1 Haaksbergen, Derde divisie;
2002 – 2012        Speler Vrevok Heren 1&2 Nieuwegein, Ere- en Eerste- divisie;
2001 – 2002        Speler Radius Heren 1 Gouda, Ere divisie;
1998 – 2001        Speler Bovo Heren 1 Aalten, Ere- en Eerste divisie;
1996 – 1998        Speler HAVOC Heren 1 Haaksbergen, Eerste divisie;
1995 – 1996        Speler MTSH Heren 1 Hengelo, Eerste divisie;
1976 – 1995        Speler HAVOC-jeugd t/m Heren 1 Haaksbergen, Jeugd t/m Eerste divisie bij HAVOC;

 

Laatst aangepast op dinsdag, 15 mei 2018 21:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.