WVV’34 de festiviteiten blijkbaar nog niet verwerkt

Zoals vaker in de voetballerij struikelde  ook vandaag een kampioen in de eerstvolgende westrijd na het behalen van de titel; in Enschede tegen Aramea verloren de groengelen met 2-1. De wedstrijd begon met een gebaar die zelfs bij El Classico ontbrak: Aramea vormde een erehaag voor de kersverse kampioen! De eerste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg maar Tom Pierik stond zijn mannetje. Het duurde tot de 23e minuut totdat de wedstrijd werd opengebroken. Uit de corner van Lars Aarnink kopt Remi Leferink de bal binnen. Dit leek lange tijd de ruststand te worden, totdat Jos ter Huurne de bal onfortuinlijk in de 42e minuut het leer in eigen doel schoot. Tom ten Breteler bleef achter in de kleedkamer en remi Leferink verliet het veld in de 57e minuut, dit bleef niet zonder gevolgen:

Rick ten Thije Boonkamp, vervanger van de topscorer in de 4e klasse B Tom ten Breteler

WVV kwam er in de tweede helft nauwelijks aan te pas en een tegendoelpunt kon dan ook niet uitblijven. In de 65e minuut was het dan ook zo ver; In een 1:1  duel met de goed keepende Tom Pierik kwam de thuisploeg op voorsprong en stond de kampioen met 2-1 achter bij laagvlieger Aramea. WVV stelde daar bar weinig tegenover, een vrije trap van Wouter Roescher in de 86e minuut was zo ongeveer het enige wapenfeit in de tweede helft. In de extra tijd was het nog Mahmoud Jaafil die de gelijkmaker op zijn schoen had maar ook hij kon het verschil vandaag niet maken.