woensdag 16 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 de festiviteiten blijkbaar nog niet verwerkt

  • zondag, 13 mei 2018 15:51
  • Geschreven door 
De erehaag van Aramea De erehaag van Aramea

Zoals vaker in de voetballerij struikelde  ook vandaag een kampioen in de eerstvolgende westrijd na het behalen van de titel; in Enschede tegen Aramea verloren de groengelen met 2-1. De wedstrijd begon met een gebaar die zelfs bij El Classico ontbrak: Aramea vormde een erehaag voor de kersverse kampioen! De eerste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg maar Tom Pierik stond zijn mannetje. Het duurde tot de 23e minuut totdat de wedstrijd werd opengebroken. Uit de corner van Lars Aarnink kopt Remi Leferink de bal binnen. Dit leek lange tijd de ruststand te worden, totdat Jos ter Huurne de bal onfortuinlijk in de 42e minuut het leer in eigen doel schoot. Tom ten Breteler bleef achter in de kleedkamer en remi Leferink verliet het veld in de 57e minuut, dit bleef niet zonder gevolgen:

aramea 1

Rick ten Thije Boonkamp, vervanger van de topscorer in de 4e klasse B Tom ten Breteler

WVV kwam er in de tweede helft nauwelijks aan te pas en een tegendoelpunt kon dan ook niet uitblijven. In de 65e minuut was het dan ook zo ver; In een 1:1  duel met de goed keepende Tom Pierik kwam de thuisploeg op voorsprong en stond de kampioen met 2-1 achter bij laagvlieger Aramea. WVV stelde daar bar weinig tegenover, een vrije trap van Wouter Roescher in de 86e minuut was zo ongeveer het enige wapenfeit in de tweede helft. In de extra tijd was het nog Mahmoud Jaafil die de gelijkmaker op zijn schoen had maar ook hij kon het verschil vandaag niet maken.

0ebd6f7b-3ace-4fb4-a5d4-479d77663b61

Joost ten Heggeler in actie

onthaal jppppppppp 

 

 

 

Laatst aangepast op zondag, 13 mei 2018 15:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren